Hae
Love Beyond Words

Kuukauden arkiruoka – Pesto-kanasalaatti

Syön melkeen joka lounaalla ruokaisen salaatin arkena ja nyt päätin myös kokkailla sellaista näin viikonloppuna. En ollut pitkään aikaan käyttänyt pestoa mihinkään, joten nyt mieleen tuli tehdä pesto-kanasalaattia, johon myös mainonnan uhrina käytin Mifua. Paistoin sitä pannulla kanan kanssa, mutta saman asian varmasti ois ajanut perus raejuusto, sillä salaatti maistuu paremmalta kylmänä.

Ainekset

kanaa
mifu-juustoa
parsakaalia
pastaa
vihreää pestoa
avokadoa
salaattia
(tomaattia)
parmesania
(suolaa, mustapippuria)

Valmistus

Paista kana ja Mifu-juusto pannulla. Keitä parsakaalit ja pasta kattilassa. Pilko avokado ja salaatti. Jäähdytä kuumat ainekset ja sekoita kaikki keskenään peston kanssa. Raasta päälle parmesania.

 

 

Tähän olisi sopinut hyvin myös kirsikkatomaatit, jotka unohdin kauppaan. Nyt salaatista tuli aika vihreä, mutta maistui jotenkin myös neidille. Meidän pikku taapero omaakin mielenkiintoisen ruokahalun, sillä hän tykkää salaatista ja kasviksista enemmän kuin lihasta. Toivottavasti Lilian osaa arvostaa salaatteja ja kasviksia vielä parin vuoden päästä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *