Hae
Love Beyond Words

Metsässä

Meidänkään lähistöllä ei hirveästi ole sellaista isompaa metsä aluetta, jossa menisi polkuja retkeilyä varten. Ei oikeastaan olla tehty metsäretkiä, sillä ei opeteltu käyttämään ikinä kantoreppua, vaan ollaan liikuttu aina rattaiden kanssa. Nyt Lilian on sen verran iso, että jaksaa jo kävellä paikasta toiseen niin pienet retket ilman rattaitakin tulee kyseeseen. Tällä kertaa meidän retki suuntautui Sipoonkorven kansallispuistoon, mutta ei kuitenkaan päästy paljon parkkipaikkaa pitemmälle, sillä Lilian oli niin innoissaan pienestä purosta, joka virtasi metsä polun varrella. Ensi kerralla koitetaan päästä vähän pidemmälle ja ottaa myös eväät mukaan, niin määränpäässä on jotain kivaa mitä odottaa! 

Käyttekö te paljon ulkoilemassa metsän keskellä lasten kanssa? Mitä kohdetta suosittelette pääkaupunkiseudulla 3v kanssa liikkuessa?  Ensi viikolla blogissa starttaa synttäriviikko, jolloin blogiin päivittyy postauksia tiuhaan tahtiin. Synttäriviikko alkaa huomenna Silverjunglen arvonnalla!5 kommenttia

 1. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

  Meillä alkaa iso ja ihana metsä heti takapihalta. Lapset tykkää kyllä ihan valtavasti leikkiä sielä melkeinpä joka päivä.
  Kivan näköinen tuo paikka missä te ootte käyneet:)

 2. Onneli kirjoitti:

  Mä olen ollut jostain syystä siinä käsityksessä, että asutte samoilla seuduilla kun me, mutta ilmeisesti näin ei ole, jos teiltä puuttuu metsä. Meidän koti sijaitsee ihan Helsingin keskuspuiston laidalla, ja siellä ei kyllä ihan heti metsä lopu kesken. Myös pienempiä metsäreittejä löytyy lähes joka ilmansuunnasta. Metsässä kävely on muuten paitsi ihan älyttömään hauskaa niin lapselle liikunnallisesti todella kehittävää. 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Se on kyllä varmasti tosi kiva, jos kodista pääsee suoraan metsään leikkimään. Sieltä ei varmasti tekeminen lopu! 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Me asutaan täällä Jumbon kulmilla, joten ehkä hieman virheellisesti kirjoitin 😀 Kyllä metsikköö löytyy täältäkin, mutta ei sellaista mikä olisi oikeen tehty retkeilyyn. Joo kyllä huomas itselläkin että saa ihan eri tavalla tuolla olla varuillaan minne kävelee ja maasto on vähän erilaista kuin tuo asfaltti 😀

 5. Onneli kirjoitti:

  Kokeilkaapa joku kerta lähteä sieltä Ylästön pitkäkoskelta, mun mielestä se on oikein retkeilyyn tehty! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *