Hae
Love Beyond Words

Synttäriviikko – Ideoita lastenjuhlien tarjoiluun

Tänä vuonna mietin aluksi sinisävyisiä Frozen synttäreitä, mutta ostoskoriin päätyi kuitenkin synttäreiden lähestyessä perinteistä pinkkiä.  Myös Lilianin toiveena oli prinsessa synttärit ja paljon vaaleanpunaista ja tottakai hänen toiveensa on laki. Kaivoin pintarestista vähän ispiraatiota juhliin. Tulossa on loppu viikosta myös ideoita koristeisiin, joten tässä postaksessa keskitytään juhla tarjoiluihin. Koitin koota ideoita sellaisiin makeisiin ja suolaisiin tarjottaviin, jotka on helppo ja nopea valmistaa.

Tarjoilujen pääelementtinä on yleensä kakku. Ehkä pikkuhiljaa suosiossa olleet sokeri- ja vaahtokarkkimassakakut alkavat taas vaihtumaan kermavaahtoon tai kevyempään kreemiin kuorrutuksen osalta. Näyttäviä kakkuja saakin aikaan aika simppeleillä pursotuksilla. 
Helppoja ideoita tarjoiluun tuo myös vaaleanpunaiseksi värjätyt pop cornit, hedelmät pujoteltuina tikkuihin, marengista valmistetut keksit tai ihan vaan hattaraa tikun päässä. Kaikki ovat varmasti lasten mieleen, helppoja syödä sekä yksinkertaisia valmistaa. 

Lasten synttäreillä pääpaino on ehkä makeassa, sillä ne yleensä maistuu nuille pienille. Ehkä lisähoukutinta suolaisten syömiseen voisi tuoda vaikka valmiiksi pilkotuilla kasviksilla ja vihanneksilla, jotka on esillä kivoissa tarjoiluastioissa tai pienestä suolaisista paloista, jotka on muotoiltu eri muotoisiksi. En usko, että ainakaan nuita kissa mini pizzoja pystyy kukaan vastustamaan! 

Mitä kaikkea teidän lasten synttäreillä tarjoillaan? 

3 kommenttia

  1. Onneli kirjoitti:

    Värjätyt popcornit, siis miten?? 😀

  2. Onneli kirjoitti:

    Värjätyt popcornit, siis miten?? 😀

  3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Nää pitäs onnistuu ainakin sulattamalla valkosuklaata, sekoittamalla siihen elintarvikeväriä ja sekoittamalla pop cornit siihen. Ei siis ihan yhtä terveellisiä mitä normi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *