Hae
Love Beyond Words

Synttäriviikko – Mammavaatteet (sis. ALEKOODIN)

Raskausajan vaatteet eivät juurikaan eroa siitä mihin tykkään pukeutua myös normaalisti. Edellisellä kerralla oli se hyvä puoli, että iso maha oli ainoastaan loppukesästä ja alkusyksystä, joten selvisin parilla äitiysvaatehankinnalla. Nyt olen joutunut ostamaan talvea ajatellen takin, housut ja pitkähihaisia paitoja sekä neuleita. Äitiysvaatteiden ei kuitenkaan tarvitse välttämättä olla mistään mammamallistosta, sillä kesällä yleensä pärjää maxi mekoilla ja kylmemmillä ilmoilla muhkeilla neuleilla, jotka käyvät myös ilman mahaa.
Raskaana ollessa ei tarvitse näyttää räjähtäneeltä, vaan raskausajan hehkua  voi ylläpitää itselle mukavilla ja kauniilla vaatteilla. Odottavat äidit ovat kauniita, joten miksi koittaa myöskään kätkeä mahaa huonosti istuvien vaatekerrosten alle. Raskausaikana vielä jonkun verran ehkä jaksaa kiinnittää huomiota myös itseensä ja raskaudesta nauttii ihan erilailla, kun on tyytyväinen siihen miltä näyttää myös kasvavan vatsan kanssa. 
Kuvat – Pintarest
Sain tehdä yhteistyötä Mammavaatteet Maliisan kanssa, jonka valikoimasta löysin itselleni äitiys/imetys paidan. Vaatteiden käyttöaika raskausaikana on vain muutama kuukausi, joten arvostan myös ominaisuutta, että samaa vaatetta voi käyttää myös raskauden jälkeen. Mammavaatteet Maliisa myy laadukkaita ja todella muodikkaita vaatteita äideille. Sen valikoimista löytyy mm. kauniita ja edullisia äitiystalvitakkeja, tyylikkäitä juhlamekkoja ja legginsejä sekä kylmempiä keleja ajatellen ihania puseroita sekä huppareita (jotka sopivat myös imetykseen). 
Minulla on ilo tarjota blogini lukijoille alennuskoodi, joka oikeuttaa -15% alennukseen kaikista verkkokaupan tuotteista (myös aletuotteista). Kannattaa ainakin käydä kurkkaamassa aletuotteet, jossa on mm. pari neuletta ja talvitakki. Alennuskoodi syötetään ostoskoriin, kun kaikki halutut tuotteet on klikkailtu sinne. Koodi on voimassa 13.10-23.10.2016.

Alennuskoodi on lovebe


Minkälainen on teidän raskasajan tyyli? Haluatteko korostaa vatsaa vartalonmyötäisellä mekolla vai käytettekö mieluummin muhkeita neuleita? 

*Yhteistyössä Mammavaatteet Maliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *