Hae
Love Beyond Words

Synttäriviikko – Ideoita lastenjuhlien koristeisiin

Itsellä saattaa aina välillä lähteä käsistä näiden lastenjuhlien suunnittelu ja toteutus. 3-vuotiaalle varmasti riittäisi pelkät eriväriset ilmapallot ja serpentiinit ja ehkä heidän mielestä voi olla jopa tylsää, jos koittaa saada koristeiden sopivan sävy sävyyn kaiken kanssa. Lastenjuhlien koristeita voi miettiä eri teemojen kautta ja eri teemoihin liittyviä koristeita saa juhlatarvikkeita myyvistä kaupoista. 
Juhliin saa näyttävyyttä halutessaan pienillä jutuilla, kuten vuoraamalla pöytä tyllillä tai ostamalla isoja ilmapalloja. Juhlien koristeiden teko voi olla myös kivaa yhteistä puuhaa lasten kanssa. Esimerkiksi paperista muotoituu kivoja bannereita, pompomeja, viuhkoja tai vaikka jäätelöitä. Mikäli pompomien tekeminen on liian aikaa vievää niin yhtä kivoja koristeita saa tekemästä paperista hapsuja ja sitomalla ne nippuun. 
Tässä taas muutama kuva pintarestista prinsessa synttäreiden inspiraatioksi. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *