Hae
Love Beyond Words

#YllätäÄiti

Marraskuussa kaksplussan verkostobloggaajat yllättävät toisiaan pienillä lahjoilla. Haluamme muistuttaa, että äitikin on ansainnut pientä hemmottelua arjen keskellä. Mikään ei varmasti ilahduta enemmän kuin toiselta äidiltä tuleva ymmärrys, sillä eihän tässä yksin olla! Kerää #YllätäÄiti -lahjaideat talteen blogeista ja yllätä sinäkin toinen äiti.
“Äidit juovat kahvin kylmänä ja syövät jäätelön lämpimänä, käyttävät rahansa lasten talvikenkiin ja kausivaatteisiin, siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausitolkulla ja muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, sisäliikuntavaatteet, mummon nimipäivät ja oikeankokoisten kenkien ostamisen ennen seuraavaa vuodenaikaa. Kuka muistaa äitiä?”

Minä sain yllätettäväksi JaninaCharlotta -blogin Janinan. Keräsin ideoita lahjaa varten tutustumalla paremmin hänen ihanaan blogiinsa ja Instagram-tiliinsä. Sain heti fiiliksen, että me tykätään aika samanlaisista asioista. Ajattelinkin kerätä hänelle paketin, joka sisältäisi pienia juttuja, jotka liittyvät hänelle tärkeisiin asioihin. Pakettiin löytyikin suloinen pilvikoriste, itse tehty äidille sopiva aforismi-kortti, hiuspinni tyttärelle, servettejä sekä herkkuja äidille ja koiralle. Yllätys paketin kerääminen oli hauskaa, sillä tälläisessa se itse idea on tärkein: antaa piristystä toisen äidin päivään. Toivottavasti Janina ilahtui lahjasta ja arjen keskeltä löytyi rauhallinen hetki nauttia muutama pala suklaata hiljaisuudessa. 

Oma pakettini saapui  Eat Hoop Love -blogin Jerinalta. Olo oli kuin pikkulapsella jouluna, kun postin saapumisilmoitus saapui  ja noudettavissa oli lähetys, jonka sisällöstä ei ollut mitään tietoa! Jerina oli paketoinut lahjan kauniiseen pakettiin, jossa oli ihana kimaltavaa narua. Paketista paljastui villasukat ja hunaja-pähkinä patukka sekä tyyliin sopiva kortti. Lahja oli ihanasti ajateltu, sillä kortin tuoma viesti oli laittaa lämpimät sukat jälkeen, ottaa omaa aikaa ja rentoutua sohvalla nautiskellen ihan itse paketin mukana tulleesta herkusta ennen kiireistä vauvavuotta. Sukat varmasti tulevat olemaan jalassa myös monena imetyshetkenä sohvan nurkassa. Villasukat tulivatkin tarpeeseen, sillä vähän aikaa sitten kaivelin kaappia ja kovin montaa paria ei taaskaan käyttökelpoisia villasukkia löytynyt. Myös tuo hunaja-pähkinä patukka on todella hyvää (ja haluan uskoa, että myös vähän terveellisempi vaihtoehto :D).

Kiitos kauniista lahjasta Jerina! <3

5 kommenttia

 1. Paprika / Äiti on vihannes -blogi kirjoitti:

  Hei ihana juttu! Meillä oli joskus silloin aikanaan Kaksplussalla se pikkujoululahja joka oli vastaava, ilahduttava juttu 🙂 Kivat lahjat!

 2. Hanna / Yli pyykkivuorten kirjoitti:

  Ihanat lahjat kumpikin! Nuo sukat on älyttömän hienot, olen kade! 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Lahjoja on kyllä aina ihana saada, vaikka ei olekaan enää lapsi ;D

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hihii, niin on ja lämpimät! 🙂

 5. JaninaCharlotta kirjoitti:

  Aivan ihana paketti, kiitos vielä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *