Hae
Love Beyond Words

Viime hetken DIY-lahjavinkit isälle

Kuinka moni tunnustaa, ettei tänä(kin) vuonna isänpäivälahjan hankinta on jäänyt viime tippaan? Enää ei kerkeä tilaamaan mitään kivoja paitoja, mukeja hauskoilla teksteillä tai kuvilla, joten lähikaupasta on löydettävä nopeasti jotain mistä isä ilahtuu. Kaikille iseille se paras lahja on varmasti, että sunnuntaina saa nukkua niin pitkään, kun haluaa, jonka jälkeen aamupalaksi on herkkuja. Päiväkoti- ja kouluiässä olevat lapset askartelevat aina jotain kivaa ja paketista paljastuu hauskasti maalattu vessapaperirulla ja toisena vuonna pilttipurkista tehty helistin. Kaikki nämä varmasti ilahduttavat isää suuresti, sillä lapsi on tehnyt kaiken ajatellen, että hän pääsee ilahduttamaan isiä. 
Me ollaan myös kotona tehty jotain pientä isille ja keräsin helppoja ja nopeita vinkkejä Pintarestista mitä tällä aikataululla isille kerkeää vielä tekemään. 

Ensimmäisenä on sormenjälki avaimenperä, joka on valmistettu taikataikinasta ja maalattu metallinhohtoisella värillä. Tälläinen avaimenperä sopii varmasti jokaisen miehen avainnippuun tai jopa kaulakoruksi. 
Toisena ideana on yksinkertaisesti kirjoittaa isälle kirje, jossa aukot on täytetty lapsen vastauksilla. Sisältö voi olla mitä tahansa ja iseillä on varmati hauskaa lukea kirje, sillä lapsen suusta yleensä se totuus aina tulee. 
Kolmas idea on maalata isälle taulu. Paperin saa jäämään valkoiseksi tekstin kohdalta esimerkiksi teippaamalla ennen maalausprojektia sanat ja irroittamalla teipit maalin kuivuttua. Tämän tekemisestä nauttii varmasti ihan pienimmätkin vauvat ja sen voi hyvin toteuttaa syötävillä maalausaineksilla kuten mustikalla ja puolukalla. 
Neljäntenä vinkkinä on tehdä isälle kutistemuovista avaimenperä, koru tai vaikka magneetti. Ideoita kutistemuovin käyttöön löytyy miljoonia googlettamalla. 
Joko teillä on isänpäivälahjat hankittuna? 

6 kommenttia

 1. Nea / In the little cottage kirjoitti:

  Kivoja ideoita nämä! 🙂 Me tehtiin jalanjälkikortti, jää sitten isille muistoksi ja ajattelin että sen voisi myös kehystää. Lisäks kokosin laatikkoon kaikkea mistä isi tykkää. Postausta myös tulossa jahka ehdin 😀 Mitä te muuten teitte isänpäivälahjaksi?

 2. skribentti kirjoitti:

  Ihania juttuja :-)!

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meillä isi sai Lilianin päiväkodissa tekemän kädenjälkikortin kauniilla runolla sekä nalle magneetin. Hieman jälessä tulee myös isyyspakkaus, jonka saan toivottavasti tänään valmiiksi 😀 Eli aika samanlaiset lahjat 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Ja jokainen on helppo toteuttaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *