Hae
Love Beyond Words

Dear Santa…

Pikkuhiljaa joululahjat ovat alkaneet pyörimään mielessä ja tällä viikolla teinkin ensimmäiset ostokset. Tätä joulua odotan erityisen innolla, sillä Lilian on nyt siinä iässä, että odottaa joulupukkia ja niitä LAHJOJA!. Ehkä kaikista ihanin asia on meille se, että saan nauttia joulun ajasta kotona Lilianin kanssa ja valmistella rauhassa kotia joulua varten. Pikkutontun kanssa pystyy jo leipomaan kaikki jouluherkut ja askartelemaan kauniita koristeita kotiin. Lilian on myös selaillut ahkerasti lelukuvastoja ja, jos hän saisi päättää niin hän toivoisi kaikki mahdolliset lelut. Onneksi hän on vielä siinä iässä, että hän on super onnellinen kaikista lahjoista mitä saa.
1. Toys r us, 2. Jollyroom, 3.Jollyroom, 4. Jollyroom, 5. Jollyroom  6. Hyväpeli, 7. Minime, 8. H&M, 9. Lekmer

Lilianin lahjatoiveet tulevat aika pitkälti lelujen muodossa. 3-vuoden iässä jo keskittymiskyky yhteen leikkiin alkaa olla parempi, joten hän on sanonut toivovansa erityisesti hama helmiä tai sitten korusettiä, jossa voi tehdä itse omia koruja. Myös muistipeliä hän on tykännyt leikkiä päiväkodissa ja muovailuvahat on nyt aina toiveena, sillä ne ei vaan pysy vielä omissa purkeissa, vaan ovat hetken päästä yksi iso kasa kaikkien värien sekoitusta. Neiti tykkää myös pitää muskaria nallekavereilleen kotona, joten tähän liittyen toiveena on kaikenlaiset soittimet tai nauhoittava mikrofoni. Isoimmat lahjatoiveet neidillä on oma tietokone (se mikä mummillakin on, eli muumi!) ja oma matkalaukku. Matkalaukusta neiti on puhunut joka kerta, kun ollaan oltu reissussa. Lilian on todella kova pupu fani, joten ihastuttava Miffy lamppu olisi myös täydellinen lisä hänen huoneeseensa. Pehmeistä paketeista Lilian toivoo löytävänsä uuden pyyhkeen (neidin kaikki pyyhkeet onkin vauva-ajoilta) tai suloisia mekkoja. Hänen lempi puuhaa on myös vaihdella vaatteita pitkin päivää, joten vaatevaraston pitää olla iso.

1. Jollyroom, 2. Zalando, 3. Royaldesign, 4. Lindex, 5. The body shop, 6. Masku, 7. Crocs

Omat lahjatoiveet liittyvät lähinnä mukavaan oleskeluun kotona. Talven imetyshetkiä ajatellen toiveena on erityisesti lämmin imetysneule ja pitkät ylipolven villasukat. Pitkäaikainen toive meillä on ollut miehen kanssa ostaa keinutuoli juuri näitä tulevia imetyshetkiä ajatellen ja rentoutumista varten. Talvella tulee myös ulkoiltua varmasti päivittäin pikku neidin kanssa ja tammikuusta lähtien myös vaunuleikkien muodossa, joten kunnolliset ulkokengät on pakollinen hankinta. Aina perus varmoja lahjoja naiselle on joku ihana hemmottelu / shoppailu lahjakortti tai purkki jotain ihanaa vartalovoidetta. 
Mitä toiveita teiltä löytyy joulupukille? 

8 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Ihania lahjatoiveita! Meillä ei olla edes vielä mietitty näitä 😀 Ehkä sitten lähempänä joulua!

 2. mummo kirjoitti:

  Teillä onkin ihana pikku prinsessa. Itselläni 2,5 vuotias pojantytär ja katselin vähän sillä silmällä noita lahjatoiveita. Mukavaa lauantaita!

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Meillä kans Nooan listalla palapeli ja mikrofoni 🙂

 4. Nella kirjoitti:

  Meil oli toi muumi tabletti, tippu kerran lattialle ja näyttö meni rikki eikä voinu käyttää enää.. ei kannata ostaa. 🙁 reilu kuukauden se ehti meillä oleen. 🙁 -Nella ja Jiro

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahha mä ajattelin olla kerrankin ajoissa, vaikka mulla pitäs olla hyvin aikaa joulukuussa pyöriä kaupoilla ihan arkenakin ;D

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Varmasti aikalailla samanlaiset lahjatoiveet sielläkin 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oho oonkin ajatuksissa kirjottanut kollaasiin palapeli, vaikka piti kirjottaa muistipeli 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voieii :/ Ompa outoa että lapsille suunnattu tabletti ei sitten kestä yhtään iskuja :/ Ehkä löytyy joku kestävämpi vastaava 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *