Hae
Love Beyond Words

DIY – Joulukalanteri

Kuka muu tunnustaa, että kuusi ja muut joulukoristeet on jo viritelty paikoilleen? Innostuin viikonloppuna sitten oikeen kunnolla laittamaan joulua ja suurimmaksi osaksi kaikki koristeet ovat jo löytäneet paikkansa. Vielä edessä on ainakin yksi Ikean reissu ja Lilianin kanssa on suunnitelmissa askarrella parit joulujutut, mutta muuten  joulu on tullut meille!
Viikonloppuna viimeistelin yllätys joulukalenterin ja kiinnitin paperipussukat sisustustikapuille. Sopii hyvin tunnelmaan, vaikka idea onkin simppeli. Näihin pussukoihin mahtuu piilottamaan melko isojakin yllätyksiä. Toteutukseen tarvitsee paperipusseja, pieniä kakkupapereita ja narua, jotka kaikki löysin Sinellistä. Tikapuiden ympärille kiersin kuparista valolankaa, jota sää kätevästi kierrytettyä tikapuiden ympärille. Tälläistä löytyy ainakin Hong Kongista.

Minkälaisia joulukalentereita teiltä löytyy? 

2 kommenttia

  1. Koivulan emäntä kirjoitti:

    Meillä oli niin vakaa tarkoitus tehdä joulukalenteri meidän Ässällä, mutta niin se vain jäi. Onneksi Ässä ei vielä noista ymmärrä/perusta. Ehkä ensi vuonna?

    Joulukuusi meillä hankitaan vasta lähellä aattoa, koska meillä on aina aito kuusi. Yleensä koristellaan aattoaamuna tai edellisenä iltana.

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Miten te maltatte?! 😀 Joulujutut luo kyllä ihan spesiaalin tunnelman kotiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *