Hae
Love Beyond Words

DIY maja lastenhuoneeseen + säilytysvinkki

Olin haaveillut majasta/tiipiistä Lilianin huoneeseen siitä lähtien kun muutettiin vuosi sitten meidän uuteen kotiin. Kaikki valmiina myytävät tiipiit ja majat tuntuivat kuitenkin liian isoilta tai muuten vaan epäsopivilta huoneeseen, joten päädyin tekemään majan itse, mikä olikin paljon edullisempi ratkaisu. Materiaaleiksi ei tarvinnut kuin yhden ikean valkoisen verhon + 2 harsomaista verhoa myöskin ikeasta. Majan oviaukkoon laitoin pätkän vaaleanpunaista kangasta, jota käytin myös tyynyissä. Valkoinen verho on pujotettu ympyrän muotoiseen rinkulaan, jonka ympärille asettelin harsokankaat. Maja ei vaatinut leikkaus- tai ompelutyötä muuta kuin vaaleanpunaisen kankaan osalta. Lisäksi ompelin verhon sivusaumaan tarpeeksi leveän kolon, jonne rinkulan pystyi pujottamaan.
Majaa varten ompelin myös kaksi isoa lattiatyynyä, joiden sisään laitoin vierailla käytössä olevat petivaatteet ja tyynyt. Näin myös näiden säilytysongelma on ratkaistu ja majassa on pehmeät isot tyynyt, jonka päällä mahtuu makoilemaan ja lukemaan satuja. 

7 kommenttia

 1. Sofiakii kirjoitti:

  Ihana ?❤️

 2. Nea / In the little cottage kirjoitti:

  Voi miten söpö <3 Tollasen sais ehkä meikäläinenkin kyhättyä, kun ei tarvitse paljon ommella. Mäkin ehdottomasti haluan tiipiin Natalien huoneeseen jossain vaiheessa, ne on niin söpöjä lukunurkkia 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Mahtava idea! 🙂 erityisesti noiden petivaatteiden säilytys!

  Eea

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos <3 Joo tässä ei tarvii mittailla tai ommella paljoa 🙂 Tuo katos on ainoo joka vaatii kärsivällisyyttä, että saa aseteltua sen hienosti, nyttenkään se ei oo niinkuin mä näin sen mun mielessä 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Pongasin sen jostain blogista vähän aikaa sitten ja on varmasti hyödyllinen monelle jolla ei liikaa tilaa ole 😀

 6. Minna kirjoitti:

  Oi, hieno!!

  Meillä on toivottu telttaa. Outs. Pitänee alkaa ideoida. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *