Hae
Love Beyond Words

DIY mobile pinnasänkyyn

Lilianin aikaan meillä ei ollut pinnasängyssä ollenkaan mobilea, mutta nyt sain idean tehdä sellaisen itse. Löysin idean mobilesta, johon oli käytetty lankapalloja. Näitä tuli väsättyä lapsena jonkun verran, joten idea oli tuttu ja ihanan simppeli. Palloihin tarvitaan vaan mieluisan värisiä lankoja ja kaksi pyöreää pahviympyrää missä lankapallot voi tehdä. Esimerkiksi tästä ohje lankapallojen tekemiseen. Mobileen tarvitaan lisäksi pyöreä kehikko mihin lankapallot kiinnitetään. Itse käytin stryrox-kranssia, jonka ympärille kierritin vielä valkoista kangasta. Kirpparilta löysin mobilen, johon sain helposti kiinnitettyä tämän oman viritelmän. Jätin mobileen tuon osan, mikä pyörittää ja soittaa musiikkia. Instagramista löytyy video miltä mobile näyttää käytännössä. Itse olen tyytyväinen mobileen, se on ihanan simppeli ja sopii hyvin vauvan pinnasänkyyn. 

4 kommenttia

  1. Nea / In the little cottage kirjoitti:

    Toi on niin ihana 🙂 Tosi hyvä idea ostaa vanha mobile ja tuunata se! Hyvä että pyörii ja on musiikki, jota vauva voi kuunnella 🙂

  2. Anniina kirjoitti:

    Huippu idea ja hieno toteutus! 🙂

  3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Kiitos! 🙂 Edellisesti sai tuunattua ihan erinäköisen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *