Hae
Love Beyond Words

Herkullinen ja nopea Oreo-juustokakku

Jokaiselle varmasti kelpaa super nopea ja helppo kakku resepti, joten olkaa hyvä! Tämä oikeasti on suussasulavan herkullista ja katoaa nopeasti kakkuvadilta, eikä vaadi sen enempää ponnisteluja, sillä kakku valmistuu muutamassa minuutissa.
Oreo-juustokakku
Pohja:
200 g Oreokeksejä
n. 2 rkl maitoa
Täyte:
4 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
250 g mascarponea
n.2 rkl vaniljasokeria
n.2 rkl tomusokeria
150 g Oreokeksejä
Koristeluun:
n. 100 g Oreokeksejä

Murskaa keksit pohjaa varten ja lisää maitoa sopivasti. Laita murska voidellun 20cm kakkuvuan pohjalle. Laita pohja jääkaappiin täytteet teon ajaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, mascarpone ja sokerit. Murskaa keksit pieniksi palasiksi ja lisää seokseen. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli. Koristele ja nauti!

Resepti / Kotiliesi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *