Hae
Love Beyond Words

Ristiäisvalmistelut

Lauantaina vietetään meidän pienen pojan ristiäisiä. Tällä kertaa valmistelut ovat menneet hieman erilailla kuin neidin kohdalla, sillä yksinkertaisesti aikaa ei ole ollut näperrellä koristeita tuntikausia. Myös leipomishommissa yritin ottaa hieman rauhallisemmin, koska yleensä herkkuja riittäisi kokonaiselle armeijalle, joten niiden tuhoamisessa kestää aina seuraava viikko (ei siinä etteikö se meiltä onnistuisi). Okei myöskään tässä kohtaa aikaa ei ole niin paljon, koska pikkumies ei ole niin innokas leipuri mitä siskonsa ja häntä kun ei saa vielä lahjottuakaan mukaan lupaamalla maistiaisia. Kolmas syy on miehen nalkutus leipomisen aiheuttamasta sotkusta. Edelleen saan varmaan kuulla viikoittain kuinka pommi meidän keittiö oli edellisten juhlien jälkeen. ;D
Ihan pikkuisen vilkuilin inspiraatiota koristeisiin ja tarjoiluihin taas pintarestista. Jotain ideoita tulen myös hyödyntämään. Aloitetaan perinteisestä, eli kakusta. Tällä kertaa haluan jonkun todella simppelin toteuttaa ja tässä on muutama vaihtoehto siihen. Ensimmäisen kakun ruusupursotus on näyttävä, mutta yksinkertainen ja toisen kakun voikreemi/kermapursotus on myös simppeli. 

Ristiäispöytää saa kivasti laitettua suloiseksi, kun laittaa esille ihania keksejä. Macaronseja löytyy perus kaupoista ja erilaisia pikeeri koristeltuja keksejä saa tilattua leipomosta/kotileipurilta, jos ei jaksa alkaa kuoruttamaan itse. 
Pyötiin on myös kiva laittaa vähän jotain koristeita. Pojalle kauniita kukkia on esimerkiksi valkoiset neilikat tai harsokukat. 

Kukat voi laittaa esimerkiksi pilttipurkkeihin, joita voi halutessaan koristella esimerkiksi pitsillä. Tälläisiin pikku purkkeihin voi myös laittaa vaikka kynttilöitä kellumaan. Yksi ihana idea on myös pyytää vieraita täyttämään pieni tervehdys päivänsankarille. Niitä on varmasti kiva lueskella yhdessä myöhemmin. 

7 kommenttia

 1. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

  Ihania ideoita oot kerännyt! Varsinkin tuo,että vieraat kirjoitteli jotain viestejä♡
  Tsemppiä juhlien järjestämiseen!

 2. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Leipoessa syntyy kyllä välillä aika sotku. 😀
  Oi ihana idea tuo jossa vieraat kirjoittaisivat viestejä. 🙂

 4. Tiia/Lasten tapaan kirjoitti:

  Voi ihania ideoita! Pinterest on petollinen, siellä on niin ihania juttuja <3 Meilläkin kesälle ristiäiset tulossa, joten pitäisi itsekin hiljalleen sonnustautua niiden suunnittelun suhteen.

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Juhlat ovat nyt onnistuneesti ohi 🙂 En jaksanut toteuttaa tuota viesti ideaa, vaikka olisi vaan tarvinnut löytää joku kiva kori ja lappuja 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nojoo 😀 Varsinkin jos on yksi 3v mukana 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Noo sullahan on vielä kivasti aikaa 😉 Mut kannattaa aloittaa kyllä ajoissa, jos haluaa jotain spesiaalia, sillä sit kun vauva syntyy aika menee hurjaa vauhtia ja ei kyllä kerkee suunnitella mitään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *