Hae
Love Beyond Words

Ristiäiset

Viime lauantaina oli poitsun ristiäiset. Viikko oli kokonaisuudessaan ihana, kun Kimmo lomaili, joten päästiin viettämään laatuaikaa koko perheen kesken. Myös pienet juhla valmistelut sujuivat kivasti, kun oli toinenkin apukäsipari paikalla. Veljeni tuli myös torstai-iltana meille, joten perjantain pystyi kokonaan pyhittämään leipomishommille.  Myös koristeissa päästiin helpolla, sillä olin tehnyt pöytiin puolikkaita pompomeja sekä pilttipurkeista pieniä maljakoita. Kastekimpussa oli kauniita liljoja, neilikoita (sekä jotain kolmatta valkoista kukkaa, jonka nimeä en enää muista.. ?) 

Ristiäiset sujuivat todella hyvin. Patrik oli hereillä koko virallisen osuuden ajan, mutta tyytyväisenä tuijotteli vaan setänsä kasvoja. Ehkä toisen lapsen kohdalla muutenkin osaa ottaa jo vähän rennommin tälläiset asiat ja ei stressaa siitä esimerkiksi itkeekö vauva koko juhlan ajan. Tarjoilut olivat minimaaliset ja pöydästä löytyi kinkku-lohivoileipäkakkua, murokeksejä, minttu-suklaaleivoksia (jotka äitini leipoi) sekä mansikka-oreotäytekakku. Niinkuin aina oli täytekakun valmisteminen pieni katastrofi ja tällä kertaa en ollut tyytyväinen edes lopputulokseen. Visioni oli kirjoittaa vaaleansiniselle alustalle pojan nimi, mutta se ei enää mahtunut siihen ja omasta mielestäni muka yksinkertainen kermapursotus näytti sotkuiselta. Onneksi yleensä se on kuitenkin maku mihin ihmiset kiinnittää huomiota 😉 

Teitä ehkä saattaa kiinnostaa myös mikä sitten tuli pojalle nimeksi. 
Tästä lähin vauvaa kutsutaan nimellä

Patrik Mikael 


Juhlakuvat ovat suurimmaksi osaksi veljeni Juha-Matin ottamia ja muokkaamia. 

8 kommenttia

 1. Minna kirjoitti:

  Onnea pienelle hienosta nimestä!

  Ihana tuo teidän perhekuva, sie olet todella kaunis 🙂

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Onnea pienelle nimestä.♥
  Ihana kuva teistä.♥

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Ja hui tässähän ihan häkeltyy 😀 Itse tietenkin olin sitä mieltä, että näytin ihan räjähtäneeltä, kun aikaa ei ollut kuin hetki laittaa itsensä kuntoon 😀 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! <3 Aika virallinen poseeraus kaikilta 😀

 5. EMMI // Rakkaudella, Äiti kirjoitti:

  Onnea nimestä?
  Upeat tarjoilut?

 6. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Voi miten kivan näköistä! Mä haluaisin ristiäiset jo ihan juhlien takia!! Harmi, kun nimenantojuhlassa ei ole yhtään tota samaa fiilistä – varsinkin jos sen nimen on möläyttänyt jo puolelle maailmalle etukäteen 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos 🙂 No saahan nimiäisiinkin tehtyjä ihania tarjoiluja ja koristeluja 😉 Ja voihan siihen nimenanto tilaisuuteenkin keksiä jotain kivaa ohjelmaa, jos haluaa 🙂 Paitsi ehkei se ole niin jännittävää, jos kaikki tietää nimen 😉 Meillä se paljastettiin kummankin kohdalla vasta keskellä tilaisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *