Hae
Love Beyond Words

Sokerihumala Naurusaaressa

Viikonloppuna oli huippu päivä, kun päästiin Lilianin kanssa viettämään laatuaikaa sisäleikkipuisto Naurusaareen. Paikka oli täynnä kameran välkettä ja lasten riemun kiljahduksia, sillä se täyttyi yli 20:stä Kaksplussan verkosto bloggaajasta ja heidän lapsistaan. Naurusaari on leikkipuisto Vantaalla, joka sijaitsee Jumbon kauppakeskuksessa. Reissun Naurusaareen voi halutessaan yhdistää shoppailu- tai vaikka kylpylämatkaan. Sisäleikkipuisto on täynnä tekemistä pienille ja isoille, sillä sielllä voi roikkua, kiipeillä, tanssia tai pomppia. Myös synttäreiden järjestäminen onnistuu esimerkiksi pizzapartyjen tai jäätelöjuhlien muodossa.

Kuva: Hanna/ Yli pyykkivuorten

Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun kerkesin mukaan Kaksplussan tapahtumaan, vaikka nyt tuleekin jo tasan vuosi siitä, kun on oltu mukana. Hieman siis kieltämättä jännitti, sillä tiesin, että verkosto on aika tiivis porukka, joka on kerennyt jo tavata useamman kerran. Onneksi paikalla oli pari bloggaajaa, jotka olen kerennyt tavata jo aikaisemmin ja Pandamama Piritan kanssa ollaan melkeen naapureita.  Bloggaajien kesken ei tarvitse jännittää hiljaisia hetkiä, sillä puhetta riittää ainakin lapsista. Nyt joudun tunnustamaan, että en ole kerennyt seurata muiden blogeja oikeastaan yhtään viime aikoina, joten en pystynyt aloittamaan juttua viimeisimmistä reissukuulumisesta tai siitä mitä yleensäkin arkeen kuuluu. Muuten blogiverkosto on ihan mahtava juttu, sillä blogien maailmasta on saanut ihan valtavasti vertaistukea ja onhan nää bloggaajat ihan huikeita ihmisiä. Mikä parasta, niin lapsien lisäksi meillä on yhteinen rakas harrastus. 
Pari tuntinen sisäleikkipuistossa meni ihan hujauksessa, sillä meille oli lapsien perässä juoksemisen lisäksi tarjolla pientä naposteltavaa. Erityisesti Lilian tykästyi karkkikulhoon. Ihan mahtava juttu oli myös goodiebagit, mitkä saatiin mukaan pois lähtiessä. Kassin sisällöstä vastasi iso kasa eri yrityksiä ja tuotteet olivat todella mieluisia. Tällä kertaa ne osuivat todella nappiin, sillä suurin osa tuotteista oli vauvaperheille suunnattuja. Mukaan mahtui myös kosmetiikkaa ja pientä naposteltavaa. Bloggaamisen ehkä yksi parhaista puolista vertaistuen lisäksi on nää pienet yhteistyöt eri yritysten kanssa. Meille suosikki tuotteita on ehdottamasti Kiddown lippis, jota toivottavasti neiti suostuu pitämään myös päällään tai sitten äiti kulkee se päässä tulevan kevään. Myös Ainun vauvatarvikkeet tulevat todella tarpeeseen. Meneillään on myös keväinen sisustusprojekti, johon sopivat Pikkunorsun tekstikortit. Myös kauan haaveilevani oot niin ihana neuvolakortin kuori löytyy nyt! Lilian tykästyi eniten Elegent Touchin kynsitarroihin sekä Minionesilta saatuun siniseen valas juomapulloon, joka näyttää ihan tölkille! Kesähelteillä sinne saa laitettua vaikka mitä hyvää kylmää juotavaa. 
Ihan kaikelle ei varmastikaan itselle ole käyttöä, vaan ajattelin järjestää myös lukijoilleni piakkoin arvonnan, johon voisin laittaa vähän kosmetiikkaa ja vauvatarvikkeita. Onko toiveita siitä, mitä arvonta tulisi sisältämään?

NAURUSAARI | PIKKUNORSU | KIDDOW | LUSH | BATISTE | ECOTOOLS | HIGHPEAK

ELEGANT TOUCH | SILUETTIVERSTAS | OOT NIIN IHANA | LELUPUU | CLOETTA | ELLA’S KITCHEN

HOUSE OF ORGANIC | HYVINVOINNIN TAVARATALO | MINIONES | AINU 

2 kommenttia

  1. Koivulan emäntä kirjoitti:

    Teillä on ollut hauskaa! Ihanaa 😀

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Oli kyllä ihan huippu reissu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *