Hae
Love Beyond Words

DIY – maljakko pääsiäiseksi

 

Pakko oli itsekin kokeilla tehdä tämä munankuorimaljakko. Maljakko on helppo valmistaa ja tarvikkeet löytyy varmaan jokaiselta valmiina kotona. Tarvitset ilmapallon, suihkepullon, pensselin ja jotain paperia. Askarreltiin tämä neidin kanssa talouspaperista, mutta tarkoitukseen sopii hyvin myös esimerksi wc-paperi tai värikkäät servetit.

Projektia varten kiuhautin ekana 1dl vettä, johon lisäsin 1dl sokeria. Annoin jäähtyä ja kaadoin suihkepulloon. Maljakon saa tehtyä kananmunan muotoon käyttämällä apuna ilmapalloa. Kun kaikki tarvittava on valmiina asetellaan papereita ilmapallon päälle ja suihkutellaan vesi-sokerilientä päälle. Kerroksia kannattaa laittaa niin paljon, että ilmapallon ei paljon näy alta. Lopuksi pinta siloitellaan pensselillä, jonka jälkeen annetaan maljakon kuivua. Tämän jälkeen ilmapallon solmukohtaan tehdään reikä, jotta pallo saadaan tyhjäksi. Lopuksi vielä viimeistellään munankuorimaljakko saksilla.

Oletteko te kokeilleet tehdä näitä paperi maljakkoja? 🙂 


Lue myös ohje hauskoihin RAIRUOHOPUPUIHIN! 🙂 

RAIRUOHOPUPU

DIY – puput sukista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *