Hae
Love Beyond Words

DIY – puput sukista

Nyt taas väliin yksi helppo diy idea ja lupaan, että tämä on viimeinen vähään aikaan, ainakin pääsiäisaskertelun osalta. ;D Meillä nimittäin sattu pieni nenäverenvuoto episodi kerhopäivänä, joten jotain kehittävää oli pakko keksiä tilalle. Tämän hauskan pääsiäiskoriste idean pongasin Ruusupuu & huvikumpu blogista. Tämä on helppo toteuttaa pientenkin lasten kanssa, tosin kannattaa varautua siihen, että herneitä joutuu keräilemään aika monta lattialta askartelujen jälkeen. Ja pariin otteeseen tais koko sukallinen mennä herneitä lattialle, mutta eikös siivous oo ihan paras juttu myös lasten mielestä 😉

Näissä pupuissa voi helposti hyödyntää kaikki kaapinpohjalla olevat eriparisukat. Tarvitset siis sukkia, sakset, tussin, lankaa ja herneitä. Herneiden laittamisessa voi apuna käyttää jotain rinkulaa, joka pujotetaan sukan reunaan siksi aikaa. Lopuksi pupulle sidotaan naruista pää ja korvat ja leikataan sukan yläosa puoliksi, jolloin valmistuu korvat. Pupu viimeistellään piirtämällä tussilla silmät, nenä ja suu.

Nämä puput valmistuu vielä nopeasti pääsiäiseksi ja onhan nää nyt söpöjä muutenkin!

Onko teillä askarreltu pääsiäistä varten?

Käy lukemassa myös ohje rairuohopupuihin 🙂

4 kommenttia

  1. Matleena / Helmoissa kirjoitti:

    Mä tein pojan vauvasukista näitä joskus vauvavuoden päätteeksi. On söpöjä ?

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo on kyllä! Varsinkin kun tuo esikoinen on ihan mahdoton pupu fani 😀

  3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Helppa ja halpaa puuhaa arjeksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *