Hae
Love Beyond Words

Sisustaminen – tyttö ja poika samassa huoneessa

Jossain vaiheessa edessä on se, että Lilianin huoneen joutuu sisustumaan vähän eri näkökulmasta, sillä huoneeseen muuttaa myös poika. Tällä hetkellä huone on täynnä pinkkiä ja hempeitä sisustuselementtejä, joten saa nähdä miten yhteistyöhaluinen neiti on siinä vaiheessa, kun aletaan huonetta tekemään sopivaksi myös pojan makuun. Toki lelut saa olla molemmille mieluisia, mutta huoneen värimaailmaa tullaan muuttamaan. Kaivoin Tuutilullan sivuilta inspiraatiota sisustukseen ja tällä hetkellä ajatuksena on käyttää väreinä minttua ja harmaata. Tykästyin myös puisiin yksityiskohtiin, jotka sopivat myös mielestä hyvin lastenhuoneeseen. Alla on pieni kollaasi siitä, mitä kaikkea tytön ja pojan yhteisestä huoneesta voisi löytyä. 

1. Tiipii hylly, 2. Rose in April hyllykkö, 3. Poster Hanger, 4. Poster Lightbox. 5. Juliste, 6. Jäätelö yövalo. 7. Huxbaby legginsit, 8. bObles Elefantti
Ihastuin heti noihin suloisiin Tiipii hyllyihin! Ne sopisivat nätisti kerrossängyn päätyyn, jolloin kumpikin saisi laitettua hyllyyn esimerkiksi oman yövalonsa tai iltasatukirjan. Myös Rose in April merkkinen hyllykkö on kaunis ja se meiltä jo löytyykin. Siihen sopii hienosti myös kollaasista löytyvä lightboxi. Myös julisteita on  löytyy molempien makuun, jotka saa tyylikkäästi esille ripustimella. Pojan ja tytön yhteiseen huoneeseen sopisi myös mielestäni vaaterekki, johon voisi laittaa esille molempien lempivaatteet tai unisex vaatteita, kuten näitä suloisia Huxbaby merkkisiä! Ne ovat muuten nyt pääsiäisen aikaan -20%. Lastenhuoneessa ei myöskään koskaan voi olla liikaa monipuolisia leluja, jotka aktivoivat lasta luoviin leikkiin. Siihen tarkoitukseen sopii hyvin bObles elefantti, jossa voi mm. keinua, makoilla, venytellä tai istua. 

Minkälaisia ratkaisuja teidän tytön ja pojan yhteisestä lastenhuoneesta löytyy? 

”Osallistun tällä postauksella Tuutilullan bloggaajakilpailuun. Osallistumisohjeet löydät Tuutilullan sivuilta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *