Hae
Love Beyond Words

Messut, jotka saa äidit sekaisin

Jälleen koitti se viikonloppu, kun äidit rynnivät hullaantuneita lastenrattaiden kanssa kohti messukeskusta. Lapsimessut ovat tapahtuma, jotka saavat äidit odottamaan tuntikausia 20% alennuksen perään. Tällä samaisella nimeltä mainitsemattoman merkin kohdalla meininkiä oli jopa hillitty järjestynsenvalvojilla, jotka päästivät vain muutaman äidin sisään kerrallaan nauhoilla aidatulle alueelle. Tämän vuotiset lapsimessut olivat minulle 4. kerta ja täytyy myöntää, että itsekin alan päästä messutunnelmaan. Aikaisempina vuosina messut ovat alkaneet nopeasti ahdistamaan, sillä ihmisvilinä on valtaisa. Messutarjouksiinkaan ei ole tullut keskityttyä, kun mukana on ollut kärsimätön (tai kaksi kärsimätöntä seuralaista). Tällä kertaa seura oli mitä ihanin ja äiti sai ihastella lastenvaatteita kaikessa rauhassa Patrikin ihmetellessä tunnelmaa rattaissa. Pakko myöntää, että ne ihastuttavat överi hintaiset frillapaidat ja frillamekot alkavat kummasti himottaa, kun kaikki muutkin ostaa! 

Parhaimmat tarjoukset oli epäilemättä Pomp De Luxilla, sillä esimerkiksi paitoja ja housuja sai huokeaan 5 euron hintaan! Epäilemättä kojulla kävi kuhina ja minun epäonneksi 98-koon tyttöjen vaatteet olivat siellä perimmäisessä nurkassa, jonne ei päässyt vahingossakaan tunkemaan rattaiden kanssa. Muita lemppareita messuilla oli Papu, Blaa!, Mainio, Metsola sekä Miniones. Harmikseni en pongannut Ipanaisen pistettä, jossa olisin halunnut testailla uutta Tulan kantoreppua ja ostoslistalta olisi ollut myös aurinkolasit poitsulle. Myös For Minis and Mommiesin piste jäi kokonaan huomaamatta. Kannattaakin suunnistaa paikalle kartan kanssa ettei jokin suosikki näytteilleasettaja jää huomaamatta. 
Itse olin paikalla rattaiden kanssa, joten kannattaa huomioida paikalle tultaessa se, että niin on moni muukin äiti. Jonot hisseille saattaa siis olla tuskastuttavat. Rattaiden kanssa on myös super vaikea yrittää tunkea ahtaisiin väleihin, jossa on kaikista mielenkiintoisimmat tarjoukset. Huomasin myös, että messujen ajaksi tarjottiin kantoreppua lainaan, joka varmasti helpottaa, mikäli hermot meinaa mennä monen tunnin rattaissa oleilun aikana.  Muuten vauvan kanssa messuilu onnistuu hyvin, sillä paikalta löytyy vaippaparkki, jossa ei tarvinnut ollenkaan jonottaa ja imetykseen löytyy myös paljon rauhallisia paikkoja. Itse kävin syöttämässä vaippaparkin vieressä, joka oli mukava alue suojattuna verhoilla. Imetykseen oli varattu sohvia, tyynyjä, herkkuja ja paikalla tarjottiin myös vettä sekä imetysteetä.  

Oletteko jo käyneet messuille, mitä tarttui mukaan? 

Yhteistyössä Messukeskus 

6 kommenttia

 1. Maria Kojola / Nyt Heti kirjoitti:

  Mulla oli eka kierros messuilla tänään, huomenna menen ostohousut jalassa. 😀 Verson puodilla oli mielestäni kaikista ihanimmat jutut. 🙂

 2. Matleena / Helmoissa kirjoitti:

  Kolmatta kertaa! Paranevat vaan, tosin Gugguun jono vaan pitenee. ? Ostin Blaata, Mainiota ja Lucky no 7 pojalle. Aika maltillisilla ostoksilla pääsin vaikka mahdollisuudet olis ollu katastrofiin ?

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Voih, Ipanaisella oli ihan iso osasto, mutta jotenkin tiiätkö minunkin kesti hetki bongata se. Ja mitä tulee noihin alennuksiin, niin en tiiä onko 20 % nyt oikeesti niin kovin paljon… 30 tai 40 % kuulostaa ja mahtavalta messutarjouksesta (eikä sitä tarvitse tarjota kaikista tuotteista). Mä ainakin ihan vaan ohitin koko Name It:in osaston, koska siellä oli vaan, että "kaikki -20%". Kyseistä merkkiä kun saa ihan tavallisesta kausialesta edullisemmin. Me mennään nyt aamulla vielä Nopsun kans käymään, niin saa kiertää ne leikkipaikat 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo Verson puodilla oli kans tosi ihania juttuja. Ois tehnyt mieli ostaa sieltä itellekin pari mekkoa 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tuo Lucky no 7 on kyllä ihana merkki, tykkään kans mustista vaatteista pojalla 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah niimpä! Ite en ainakaan innostu -20% alennuksista 😀 Okei no oisin ostanut yhdet housut Papulta, jos niistä ois ollu kokoja ja sielläkin oli -20%, mut ihastuin niihin housuihin kun näin ne jokin aika sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *