Hae
Love Beyond Words

Vappu

Patrikin ensimmäinen vappu ja vitsit miten innoissaan poika olikaan siskonsa isosta prinsessa pallosta! Vappu sujui meillä rauhallisissa tunnelmissa nähden sukulaisperheitä ja rentoutuen kotona. Hieman oli kurjat ilmat viikonloppuna, joten paljon uloskaan ei jaksettu lähtee, mutta onneksi vapun päivä korjasi tilanteen ja päästiin nauttimaan auringosta lähistöllä olevassa vappu tapahtumassa. Tälläisissa lasten tapahtumissa on aina ihan oma ainutlaatuinen fiilis, kun lapset ovat onnessaan kaikesta jännästä tekemisestä. Lilianin kanssa tämä ikä onkin kivaa aikaa käydä erilaisissa tapahtumissa, sillä kärsivällisyyttä riittää jo jonottamiseen, mutta silti kaikesta jaksaa innostua. 
Tänä vuonna tapahtumassa oli heti eka päästävä ponin kyytiin, jonne mentiin reippaasti istumaan pojan viereen ilman äitiä. Lisäksi puhelleltiin saippuakuplia, pompittiin pomppulinnassa, ongittiin ja syötiin vähän evästä. Paikalla oli myös mm. pelle ja Peppi Pitkätossu. Kaiken kaikkiaan ihana päivä ja en malta odottaa, että kesällä päästään käymään monessa muussa tapahtumassa/paikassa koko perheen kanssa. Patrikin osalta vappu meiningit meni tänään vähän ohi, sillä hän veti onnellisena unta koko tapahtuman ajan vaunuissa ja uni maistui hyvin myös mummin luona, jossa oli 5 lasta kiljumassa vieressä. 
Meillä vapun juhlinta jatkuu vielä tällä viikolla, sillä tarkoituksena olisi syödä munkkeja ja nautiskella simaa vielä lasten vappu juhlissa täällä meillä kotona, jonne Lilian on kutsunut omia kerho kavereitaan, serkut ja pari vauva kaveria myös Patrikille. 
Miten teillä sujui vappu hulinat? 

2 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    kivoja vappukuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *