Hae
Love Beyond Words

#profiilikuvahaaste

Pongasin blogeissa kiertävän profiilikuvahaasteen, jonka alunperin alulle laittoi Mamma rimpuilee -blogin Laura. Koska rakastan selata vanhoja kuvia ja ehkä vähän välillä jopa haikailla niitä vuosia, joten tähän haasteeseen oli tartuttava. Ajatuksena on siis kerätä facebookista 10 vanhaa profiilikuvaa vuosittain. Haaste on vähän julma, sillä ei siitä oikeasti voi olla jo kymmenen vuotta, kun olin vajaa parikymppinen! Tuntuu kuin se aika olisi ollut vasta eilen… anyway tässä tulee profiilikuvia 2008 vuodesta lähtien, mutta kuka tämä nuori ja kaunis neiti oikein niissä on? 

Ensimmäisessä kollaasissa on vuodet 2008-2009. Silloin elettiin lukion ja ammattikoulun viimeistä lukuvuotta, jolloin juhlittiin asian kuuluvasti penkkareita. Viimeisen työharjoittelun ravintolakouluun liittyen suoritin Irlannissa, josta keskimmäinen kuva on. Vuonna 2009 muutin Kuopiosta Vantaalle, jonne tielle olen jäänyt. Hiusväri myös on pysynyt lähestulkoon tuosta lähtien punaisena. 

Vuonna 2010 lomailin Mallorcalla ja vuonna 2011 kotiini muutti suloinen kissanpentu, josta luovuin kuitenkin vuosi sitten ja nykyään hän viettelee leppoista elämää synnyinkodissaan maalla. Vuonna 2012 käytiin tyttöjen reissulla Madridissa, jossa nautittiin drinksuista ja shoppailusta. 

Vuonna 2013 elämä mullistui täysin, kun kesken tradenomi opiskelujen syntyi pieni suloinen tyttö. Siitä lähtien ollaankin eletty tuo neiti keskipisteenä. Ensimmäinen kuva on meidän ensimmäisiltä ulkoilureissuilta. Toinen kuva vuosi jälkeenpäin samaisesta puistosta. Kolmas kuva on otettu äitienpäivän aikaan vuonna 2015. 

Huomasin etten ole päivittänyt profiilia vuoden 2015 jälkeen, jolloin on otettu myös tämä ensimmäinen kuva. Oltiin lähdössä syyskuussa viettämään Kimmon kanssa juhlailtaa ensimmäistä kertaa kaksistaan Lilianin syntymän jälkeen ihanan Sonjan häihin. Juuri äsken päivityn vähän tuoreemman kuvan, jonka on ottanut taitava Linda Achren. Voi haikeus, kun tuostakin vastasyntyneen nyytin tuoksusta tuntuu jo olevan ikuisuus. 
Siinä kuvia noin kymmenen vuoden ajalta ja eh.. päivääkään en ole vanhentunut… 😉 

6 kommenttia

 1. Klara kirjoitti:

  Näitä on niin kuva katsoa! Pakko kans tehdä joku päivä. Kurkkasin kylläkin just mun profiilikuvat ja oon ollu superlaiska päivittäjä 😀

 2. Minna M kirjoitti:

  Tämä on kyllä kiva haaste! Itsekin lähdin tähän mukaan. Tuo viimeinen kuva on niin kaunis!

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahha joo niin mäkin viime vuosina 😀 Ei täältä kotoa saa oikeen edustavia kuvia 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos ! Itsekin tykkään siitä kuvasta. Se kuvastaa hyvin tämän hetkistä elämäntilannetta 🙂 Pitää käydä kurkkaamassa sinunkin kuvat 🙂

 5. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Hih, mä muistan kun meistä tuli fb-kavereita, että selasin muuten sun kuvat läpi, koska jotenkin tuli se fiilis, että sulla on varmaan ollut tosi erilaisia ja erikoisia tyylejä. Mutta punainen tukka olikin kulkenut tiiviisti matkassa jo pidemmän aikaa 🙂 Se kyllä sopii sulle! Mulla kans pieni punaisen tukan himo – en ymmärrä, viimeksi se tuli kans Nopsun syntymän jälkeen.. joku ihmeen post-partum-tukka mulla (?) 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo mäkin värjäsin ihan samalla tavalla nyt tukan kun oli silloin kun synnytin Lilianin 😀
  Mulla oli aika kiva tukka, joka ei näy kunnolla noissa kuvissa. Olin leikannut välillä ylhäältä ihan lyhyeksi ja se oli silleen pystyssä ja välillä myös sivuilta oli ihan lyhyet. Nyt ei ehkä enää uskaltas, kun kasvattaminen takas tähän pituuteen oli ärsyttävää 😀 Mut kivoja kampauksia sai kun oli osaksi lyhkäset 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *