Hae
Love Beyond Words

Laatuaika

Viime viikko oli ihana. Vihdoin oli kelit kohdillaan ja päästiin nauttimaan auringon paisteesta jopa viikonloppuna. Otettiin siitä kaikki irti ja käytiin viikonlopun aikana perheen kesken Korkeasaaressa ja pyörimässä kaivarissa heppatapahtuman lähistöllä. Lilian selvästi nauttii, kun koko perhe on koossa, vaikka viikonlopun aikana koettiin myös draamaa, sillä neiti ei hyväksynyt helpolla sitä, että Patrik on myös ratasosan kyydissä, sillä hänen itse pitäisi päästä siihen. Lilian on ehkä kunnolla tajunnut viime aikoina, että Patrik oikeasti tulee joka paikkaan mukana ja myös niihin erityisiin paikkoihin, josta on vielä paljon muistoja ajoista kun meitä oli kolme. Koville myös ottaa ne viikot, kun isiä ei välttämättä näy töitten takia. Neiti onkin hieman suuttunut tästä isille, sillä pieni pää ei pysty sisäistämään sitä miksi isin pitää olla koko ajan töissä ja äitin ei.
Laatuaika perheen kesken onkin jotain erityistä. Innolla odotan jo ensi viikolla alkavaa Kimmon parin viikon lomapätkää, kun voi taas viettää laatuaikaa yhdessä ja erikseen kummankin lapsen kanssa. Pidän tärkeänä sitä, että myös Lilian pystyy tuntemaan olemaan samanlailla erityinen edelleen mitä se oli ainoana lapsena. Kahden lapsen kanssa ollessa tämä on välillä haaste sillä vauvan tarpeet menee edelle, jos hätä on kovimmillaan,  sillä oletan että Lilian kyllä ymmärtää (vaikkei se kiukuttelun määrän perusteella aina ihan ymmärrä :D). Kahdenkeskisista kauppa- ja puistoreissuista on tullutkin tärkeitä Lilianille, sillä takaraivossa ei ole pelko siitä, että vauvalla tulee kohta kuitenkin nälkä.
Myös aika kahdestaan vauvan kanssa on harvinaista. Onneksi Kimmo tykkää viedä neitiä leikkimään vapaapäivinä. Viime viikolla oli myös harvinainen hetki, kun minulla oli ensimmäistä kertaa kokonainen päivä kahdestaan Patrikin kanssa, kiitos mummin! Tuntui kuin olisin ollut liikenteessä ihan yksin, sillä kukaan ei vaatinut pysähtymään jokaisen keinun ja leikkipaikan kohdalle tai väitellyt jokaisesta asiasta. Oli kyllä ihanan rentouttava päivä. Kimmo on myös lupaillut menevänsä lomalla yön yli reissulle Lissun kanssa mökille, jolloin saisin viettää kokonaisen vuorokauden pelkästään vauvaa nuuskutellen. Voi se olisi kivaa! Vastavuoroisesti olen luvannut pysyä poissa kotona pari päivää lasten kanssa 500km päässä mummolassa, jolloin Kimmo saa nauttia täysin hiljaisesta kodista 😉 
Miten teillä on otettu vastaan kesän ensimmäiset aurinkoiset päivät? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *