Hae
Love Beyond Words

Kampaamossa lapsen kanssa

Lilian sai pientä spesiaalia hemmottelua, kun käytiin kampaamossa korjaamassa hiuskatastrofi, joka oli saatu aikaseksi kampaamoleikissä. Kannattaa olla näköjään huolellinen ettei lapsen huoneeseen eksy oikeita saksia, sillä sitä ei koskaan tiedä mitä tämän ikäiset keksii. Hups vaan yksi päivä olikin serkkupoika pätkäissyt Lilianin takatukasta osan pois. Lilian ei ollut tapahtumasta yhtään järkyttynyt, koska ei näe takahiuksia ja ei ymmärrä että hiusten takaisin kasvaminen vie enemmän kuin päivän aikaa. 

Varasin eilen illalla ajan Pinniet nimiseen parturi-kampaamoon Tikkurilaan, sillä aamulla sattui olemaan näin sopiva väli Kimmon lomaviikolla käydä korjaamassa neidin hiukset. Pinniet mainosti sivuillaan olevansa lapsiystävällinen paikka, johon vanhemmat voivat tuoda huoletta lapset tutustumaan ja leikkimään. 

Kampaamo oli todella pieni ja viihtyisä. Kampaamo-täti oli myös ystävällinen, vaikka Liliania tais vähän ujostuttaa käynti, sillä hiuksia lähti reilusti. Lilian oli todella reippaasti ja urhoollisesti koko hiustenleikkuuajan tuolissa. Myös pää pysyi hienosti paikallaan ihan kuin neiti olisi kokenutkin kampaamossa kävijä. Nyt neidillä on sitten lyhyt polkkatukka kesäksi ja hän itse on tukasta innoissaan, sillä ei tykkää pompuluista, joten yleensä hiukset on aina tiellä. Lapsen kanssa kannattaa kampaamoon lähteä rennolla asenteella, sillä pää ei välttämättä heti alkuun pysy paikalla, kun ihmeteltävää riittää, mutta Lilian on nyt jo sen verran iso, että osaa reippaasti kuunnella ohjeet ja tehdä niiden mukaan. Ihanaa sitten joskus päästä tekemään tälläisiä kahdenkeskisiä hemmotteluja kun neiti isompi . 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *