Hae
Love Beyond Words

Aurinkolasit vauvalle

Tammikuiset vauvat alkavat olla jo niin isoja etteivät välttämättä nuku vaunuissa niiden liikkuessa ja kesällä tulee myös vastaan se hetki, kun siirrytään kokonaan vaunukopasta pois. Pikkusilmät ovatkin tärkeä suojata hyvin aurinkolaseilla, sillä lapsi ei ymmärrä välttää suoraan aurinkoon katsomista, jolloin uv-säteily rasittaa silmää ja voi aiheuttaa mm. päänsärkyä ja sidekalvontulehduksen. Silmät vaurioituvat  herkemmin kuin aikuisen. Auringon aiheuttavat vauriot eivät parane koskaan. 
(C) Tenhunenphoto
Lasten aurinkolaseja valitessa itselle tärkeimmät kriteerit on, että ne ovat  hajoamattomat ja antavat 100% suojan UVA ja UVB säteilyltä. Meille kotiutuikin Babiators Originals aurinkolasit suojaamaan vauvan vielä niin herkkiä pieniä silmiä. Babiators -lasit täyttävät kaikki kriteerit ja kaiken lisäksi ne näyttää pikkumiehen päässä erittäin tyylikkäiltä. 5kk ikäinen vauva on jo sen verran utelias, että hän tykkää tutkia käsillään ja maistella suussaan. Tämän takia suuri plussa onkin että lasit ovat valmistettu 100% kumista, joten ne ei sisällä flataatteja tai BPA:ta.  Näitä aurinkolaseja pystyy huoletta taivuttelemaan ja pureskelemaan rikkomatta niitä. Ei haittaa myöskään, jos ne välillä päätyisivät maahan, sillä linssit ovat iskunkestävät ja särkymättömät. Erittäin iso plussa on myös se etteivät lasit hankaa kasvoja tai nenää. Babiators tarjoaa laseilleen ainutlaatuisen vuoden Lost & Found takuun, joka korvaa lasit mikäli ne rikkoutuvat tai katoavat. Aika huikea etu, sillä lapset tunnetusti osaavat unohtamisen taidon. Ainakin tän isomman neidin kanssa tulee metsästettyä päivittäin milloin mitäkin tavaraa. 

(C) Tenhunenphoto
Lilianilla testattiin aikoinaan monia aurinkolaseja eikä hän kelpuuttanut ollenkaan ahdistavia laseja, jotka hankasivat naamaa tai niihin tuli remmi taakse, joka osaltaan myös teki kiristävän tunteen. Babiatorsin laseihin on myös mahdollista saada remmi, joka auttaa pysymään lasit paremmin päässä, mutta ainakaan vielä vauva ei ole edes yrittänyt huitoa niitä pois tai alkanut itkemään ne päässään, sillä ne istuvat hyvin päähän ja mikä tärkeintä aurinko ei häikäise silmiin, kun ne laittaa päähän. 

(C) Tenhunenphoto

Löytyykö teidän vauvoilta jo aurinkolasit? Minkälaisia malleja olette suosineet? 

Helpotukseksi lasien valintaan minulla on ilo tarjota -10% Raskauskeijun verkkokauppaan Babiators-aurinkolaseista koodilla marialove10 . Koodi on voimassa ma 12.6 – to 15.6. Raskauskeijun sivuille pääset tästä.

Yhteistyössä – Raskauskeiju 
Kiitos kuvista Tenhunenphoto

6 kommenttia

 1. Maria Kojola / Nyt Heti kirjoitti:

  Meillä on Julbo merkkiset vauvan aurinkolasit. 🙂

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Mun oli nyt pakko tilata molemmille pojille nää!!:))

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Oli pakko tilata mein pojalle kans 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meilläkin on ollut julbot Lilianilla ja on kyllä ollut ihan parhaat. Ne on ollu kätevät kun on saanut ite pienestä lähtien ne päähän molemmin päin vaan eikä oo hajonnut 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiva kuulla! Nyt on sitten pojilla samanlaiset 🙂 Toivottavasti tykkäävät!

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Toivottavasti sopii hyvin teidän pojalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *