Hae
Love Beyond Words

DIY vauvalelu

Viime viikonloppuna sain kolmannen kummilapsen. Tein suloiselle nyytille pienen aktiviteettilelun. En ollutkaan koskaan tehnyt tämän tyyppistä juttua ja lopputuloksesta voi ainakin nähdä että se on itse tehty, sillä muodot eivät ehkä ole ihan priimaa, mutta ainakin se on söpö! Toivottavasti ihastuttava kummityttö myös pitää siitä.

 

Tämän tekeminen oli aika yksinkertainen juttu. Piti etsiä 4 kivaa kangasta ja tehdä niistä samankokoiset kolmiot. Yhden kolmion virkkasin, yhteen kolmion käytin kangasta, josta olen tehnyt pari diy-juttua myös Lilianille, yksi kangas on Patrikin asusteesta ja yhden valitsin kaupasta. Tälläisen puuhalelun tekemisessä vain luovuus on rajana. Käytin siihen kaapista löytyviä pitsiä sekä paria erilaista nauhaa. Parilla reunalla on rapisevaa paperia sekä sisällä yllätysmuna, joka on täytettynä riisillä. Tosin kovaa ääntä riisistä ei lähde, sillä lelu on täytetty pumpulilla. Ehkä tämä säästää paremmin vanhempien hermoja verrattuna kulkusen kilinään. Lisäksi lelusta löytyy puinen rengas ja sydän.

 

Löytyykö teiltä hyviä diy-vinkkejä vauvaleluihin? 

 

2 kommenttia

  1. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Kiitos 🙂 Toivottavasti myös lahjansaaja tykkää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *