Hae
Love Beyond Words

Puistovinkki – Sinirikon leikkipuisto

Seuraava puistovinkki osuu Tikkurilaan ja Sinirikon leikkipuistoon. Puisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, sillä sinne pääsee hyvin junalla tai bussilla pääkaupunkiseudulta. Puisto on suht iso ja siellä varmasti saa vietettyä aikaa tunnin jos toisenkin. Leikkipuistosta löytyy myös penkkejä ja pöytiä omien eväiden syöntiin ja eväät pystyy kätevästi käydä ostamassa mukaan viereisestä kaupasta. Myös nurmikkoaluetta löytyy kivasti aidatun puiston yhteydessä, joten puistossa pystyy helposti järjestämään esimerkiksi vauvatreffit isompien lasten juoksennellessa telineissä. 

Lissun suosikkipaikka on täällä puistossa liukumäki-kiipeilyteline yhdistelmä, jossa pääsee leikkimään vaikka mitä leikkejä junakuskista kotileikkeihin. Viime aikoina neiti on selvästi kiinnostunut enemmän kiipeilytelineistä, sillä hän on nähnyt kun samanikäiset kaverit kiipeilevät taitavasti jo korkealle. Onhan se nyt selvä, että itekin ois sitten päästävä yhtä ketterästi ylös. Äitiä vaan hirvittää mitä ”vaarallisemmiksi” kiipeilytelineet menevät, mutta onneksi neiti ei ole kovin hurjapää. 

Puistosta löytyy myös lohikäärmeitä, jonka päällä kiipeillä ja iso hiekkalaatikko. Hiekkalaatikon keskellä on pöytä, missä pystyy hyvin kokkailemaan hiekkakeitoksia. Puistossa on myös todella kattava valikoima erilaisia keinuja sekä auto, jolla neiti ole tekemässä viimeksi reissua mummolaan! 
Kuinka moni on käynyt täällä puistossa? Vaikuttaa aika suositulta paikalta, sillä siellä on aina paljon muitakin leikkijöitä! 🙂 

4 kommenttia

 1. Elli kirjoitti:

  Kivan näköistä, toi auto varsinkin voisi olla monen pienen mieleen 😀

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo se on kyllä kiva! Äitikin pääsee monesti mukaan reissuun 😀

 3. Suvi leinikka kirjoitti:

  Miksi ihmeessä keinut on poissa käytöstä!?!?! Kevät jo pitkällä niin syynä ei voi olla talvi joka ei edes ole hyvä syy

  • maria_lovebeyondwords kirjoitti:

   Toivottavasti keinut tulee käyttöön 🙂 Välillä ne saattaa olla todella pitkään poissa käytöstä :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *