Hae
Love Beyond Words

Syksy tulee, oletko valmis? (+ INSTAGRAM ARVONTA)

Hui apua miten järkyttävän kylmä tuolla ulkona eilen oli?! Sama kylmyys näköjään jatkuu myös tänään, joten en voi olla ajattalematta, että tässäkö tämä nyt oli? Loppuiko kesä? Missasinko sen tänä vuonna kokonaan, sillä tuntuu ettei helteet tänä vuonna tulleetkaan? Onneksi minulla on tähän tilanteeseen sopiva helpotus jollekin teistä, sillä postauksen lopussa on linkki kivaan arvontaan liittyen syksyn asusteisiin! 
Kuva: @tenhunenphoto

Syksyn tullen taas on aika käydä vaatekaappi läpi ja huomata, että kesän aikana kaikki lämpimät vaatteet ovat käyneet pieneksi. Rakastan kauniita, itsetehtyjä ja yksilöllisiä vaatteita lapsilla. Mikä onkaan suloisempaa kuin kaksi pientä samantyylisissä vaatteissa. Sain ilokseni tehdä yhteistyötä Eloise Designin Janninan kanssa kuvissa olevien hupparien osalta. Halusin lapsille vinovetoketju hupparit viileneviin syyspäiviin ja niistä tulikin juuri sellaiset mitä haaveilin. Olen ihastunut tuohon vinovetoketjumalliin, sillä pelkällä vetoketjulla saa piristettyä yksivärisen vaatteen ilmettä. Vetoketju ei myöskään osu tässä mallissa leukaan, mikä on yleensä vauvanvaatteissa ongelmana, jos vetää vetoketjun loppuun asti. 

Kuva: @tenhunenphoto

Jannina on itseoppinut ompelija, äiti, sairaanhoitaja ja vaimo, joka ompelee edullisesti lastenvaatteita tilauksesta sekä omille lapsilleen. Hän käyttää töissään pääasissa ekologisia ja laadukkaita kankaita. Kangasvalikoimaan pääsee tästä. Valikoimasta löytyy mm. Nosh, Paapii, Verson puoti ja Ainola.  Itse olen ihastunut Noshin laadukkaisiin kankaisiin ja tilasin jo aikaisemmin keväällä Patrikille ihanan lippapipon harmaamaleeratusta Noshin trikoosta. Nämä hupparit on tehty myös Noshin kankaista. Mikäli kotimaiset itsetehdyt kauniit vaatteet ja asusteet kiinnostaa, niin käy vilkasemassa Eloisen sivut  facebookista ja instagramista. 

Kuva: @tenhunenphoto

Yksi asuste mitä rakastan lapsilla on pipot! Varsinkin tytöille saa tehtyä vaikka mitä herkullisia värejä ja kuoseja. On rusettia, ruusuketta, turbaania, headwrappia ja tupsuja. Pipoja ei voi koskaan olla liikaa ja syksyn tulokaan ei niin haittaa, kun joka viikonpäivälle voi valita uuden kivan pipon. Minulla onkin ilo arpoa yhdelle lukijalle pipo Eloisen Janninan valmistamana. 

Arvontaan voit osallistua minun Instagram tilin puolella, johon löytyy linkki tästä


Ps. Kiitos kuvista kuuluu veljelleni, joka opiskelee valokuvausta! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *