Hae
Love Beyond Words

Juhliin lähteminen ennen lapsia vrt. nykytilanne

Viikonloppuna nautittiin lasi jos toinenkin kaksplussan naisten kesken. Juhlat ja niihin lähteminen on toki aina hauskaa ja tälläisiä irrotteluja osaa nykyään arvostaa enemmän, sillä lähteminen ei ole niin yksinkertaista mitä se silloin joskus ehkä oli. Muistellaampas hetki sitä…

Kuva: Julia – Sininen Norsu ja Samettikarhu
Ennen lapsia ilta alkoi yleensä sillä, että mentiin lähikauppaan ja valittiin alkohyllyn edessä puoli tuntia niitä siidereitä ja lonkeroita millä ois kiva alotella iltaa. No lauantaina menin näitten kahden lapsen kanssa lähikauppaan ja mukana oli myös kaksi serkkua. Onneksi nää piemimmät oli vielä kiltisti vaunuissa, mutta isommat tytöt veti rallia pikkukärryillä kauppaa ympäri ja sai kasattua kärryt täyteen pillimehua ja karkkia sillä välin, kun kerkesin nappasta yhden lonkeron.
Tämän jälkeen saatoin rauhassa värjätä koko pään kirkkaan punaiseksi ja käydä rauhassa suihkussa. Tehdä tehokuorinnan, ajella kaikki karvat ja lotrailla rasvoilla. Tänä lauantaina sain suihkuun kaveriksi myös kaksi iloista lasta, joiden mielestä vedellä läträäminen on se kaikista paras leikki. Isompi tekee kylppärin tehosiivouksen suihkulla samalla kun yritän saada hätäsään pestyä hiukset ja vahtien ettei Patrik pulahda ammeeseen. Siistiytymisen jälkeen aloin yleensä valmistamaan jotain ihanaa pikku purtavaa juhlia varten. Toki samalla siemaillen viiniä. Nyt valmistin kanaa + riisiä iltaruuaksi muulle perheelle. Tämän jälkeen pumppasin vielä poitsulle iltamaidot, ettei mammaa tulisi liian ikävä. Lopuksi vielä käytin vähintään tunnin kampaukseen ja puoli tuntia meikkiin. Hiuksia kiharrellessa siemailin viiniä, kuuntelin hyvää musiikkia ja odotin jo vieraiden saapumista. Nyt laitoin hätäseen hiukset pompulalle ja sipaisin meikkiä naamaan. Läpsystä miehen kanssa vaihto (joka sattu olemaan muuttohommissa koko aamupäivän) ja tämä mamma on valmis juhliin!.


Kuva: Julia – Sininen Norsu ja Samettikarhu

Sitten itse asiaan, eli #kaksplussyysbileet järjestettiin lauantaina Radisson Blue Royal hotellissa Helsingissä. Juomapuolen tarjosi Most Wanted Wines ja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Ohjelmassa oli Laitilan olut tasting ja päästiin testaamaan pilsiä, hellesiä ja schwarzia. Ehkä yllättäen tykästyin eniten tummaan olueeseen, vaikka yleensä tykkään juoda perus sollia. Schwarz oli kuitenkin suhteellisen makea ja suklaisen paahteinen, joten tälläselle suklaan ystävälle hyvä valinta.

Juhlat olivat täynnä sometusta ja kikatusta. Tälläisissa tapahtumista parasta on, kun pääsee näkemään blogikollegoja livenä. Valitettavasti hirveen paljon ei kerkeä nykyään muitten kuulumisia lukea blogeista, mutta hiljaista hetkeä ei varmasti tule, kun bloggaajat pääsevät irti. Ihan mahtavia naisia nää kaikki!

Kuva: Julia – Sininen Norsu ja Samettikarhu
Sponsoreiden tarjoavat goodiebagit olivat myös tällä kertaa todella muhkeat. Erityisesti odotan innolla, että pääsen testaamaan L’Oréalin uutuuksia. Myös Slurpsin vastapaahdettu kahvi tulee varmasti nautiskeltua aika nopeaan. Lilian oli erityisen innoissaan Frozen Tangle Teezeristä sekä Minimeeltä saaduista suloisista laseista. Myös Patrikille löytyi Minimeeltä helistin. Mielenkiintoisia tuotteita on myös Body Boomin kahvikuorinta sekä Kocostarin Camellia Happy Mask, joka on siis kosteuttava kangasnaamio. Goodiebagin tuotteista tulee varmasti pian lisää instassa sekä blogin puolella. Muutaman tuotteen ajattelin myös arpoa teille instan puolella, joten kannattaa pysyä hereillä siellä puolella! 

Loppuun super iso kiitos järjestäneille supernaisille Hutimeni– blogin Jennille, Kädenjälkiä sydämessä– blogin Nealla ja Sängyn alla– blogin Petralle. Ja tosi iso kiitos myös näille kaikille mahtaville sponsoreille.

BATISTE BLUE house oy BODYBOOM CAFFI FLOW KOSMETIIKKA LAITILAN WIRVOITUSJUOMATEHDAS LEMON juice & glycerine LUMENE MEDISOFT MINIME.FI MOST WANTED wines NATURAL world NORDIC kauneus import RADISSON blu royal helsinki REAL techniques SINFUL colors SLURP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *