Hae
Love Beyond Words

Hemmottelu arvonta instassa!

Koska mun lukijat ansaitsee myös hemmottelua, niin päätin arpoa ihanan paketin jollekin teistä! Paketti sisältää jokaisen naisen selviytymispaketin:

KAHVIA

SLURP COFFEE Viime viikolla paahdettua tummapaahtoista kahvia. Se sopii ihmisille, joiden mielestä kahvin tulee olla tummaa, täyteläistä ja erittäin maistuvaa. Kahville tyypillistä on matala hapokkuus ja pehmeys. Kahvista tunnistaa myös mausteiden sekä poltetun sokerin makuvivahteita. 

KUIVA SHAMPOOTA

BATISTE Tämä tuote tulee pelastamaan sinut usealta huonolta hiuspäivältä. Batiste raikastaa hiukset hetkessä pesukertojen välissä jättäen puhtaan ja raikkaan fiiliksen hiuksiin. Tämä sopii myös hyvin tummille hiuksille!

VARTALONKUORINTA VOIDETTA

FLOW kosmetiikka tarjoaa suomalaista luomukosmetiikkaa. Tämä lime-mansikka himalajansuola-vartalonkuorinta sisältää luomumansikkauutetta, sekä raikasta luomu limen eteeristä öjyä, joka sisältää on tunnettu myös vastustuskykyä parantavista ominaisuuksistaan. Virkistävä tuoksu, joka myös elvyttää väsynyttä mieltä ja alakuloisuutta. 

KYNSILAKKAA

SINFUL COLORS kynsilakat ovat pian saatavilla myös Suomessa. Nettisivuilla pääsee jo etukäteen herkulliseen värivalikoimaan. Arvonnan voittajalle lähtee tämä upea punainen sävy. 

Arvontaan pääset osallistumaan TÄSTÄ

Tuotteet ovat saatu Kaksplussan syysbileistä goodiebagin mukana. Postitus tapahtuu omakustanteisesti. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *