Hae
Love Beyond Words

Lahja 4-vuotiaalle?

Enää kuukausi ja tämä meidän prinsessa täyttää jo 4-vuotta. Näitä synttäreitä onkin odotettu jo tovi malttamattomina. Tulevat juhlat vilahtavat päivittäin keskusteluissa ja lahjatoiveita heitellään ilmaan jatkuvasti. Onneksi Lilian on keksinyt järjestää myös nukeille synttäreitä odotuksen lomassa. Lähes päivittäin onkin meillä leikkipöytä katettu koreaksi ja Lilian sekä nuket pukeutuneena juhlavaatteisiin. Nykyään myös neiti on kaivanut äidin vaatekaapista äidille omat juhlavaatteet. Juhliin kuulemma ei ole enää asiaa kotivaatteissa, vaan juhliin pitää aina pukeutua hienosti… 😀
4-vuotiaan lahjatoiveet on yleensä vielä helppo toteuttaa, sillä toivelistalla on joka toinen lelu minkä kaupassa näkee. Päivä ei myöskään mene pilalle, vaikka paketista paljastuisi hieman erilainen tuote kuin kaupan hyllyllä näkyi. Tähän olen koonnut ne ehkä kaikista himotuimmat lahjatoiveet tällä hetkellä. 

Hampurilais setti / Jollyroom, Frozen legot / Jollyroom, Astiat / H&M, Puuhakirja / Oppi&Ilo, Parkkitalo / Jollyroom, Neule / H&M 
Lilianin yksi lemppari leikki on tällä hetkellä kioskileikki. Toisin sanoen mäkin luukku. Lilianin majassa on kaksi luukkua, toisesta tilataan, jonka jälkeen ajellaan toiselle luukulle missä maksetaan ja tuotteet voi hakea. En tiedä mistä idea tähän leikkiin on sitten lähtöisin 😀 Ainoo vaan, että mäkistä puuttuu oikeat leikkihampparit, joten jos joku onnistuu löytämään tuollaisia kasattavia hampurilaisia, niin olisi varmasti mieluinen lahja. Kioski muuntautuu välillä myös jätskikioskiksi, joten kaikki leikkiherkut on myös toivelistalla. 
Meiltä puuttuu myös kokonaan pikkuiset legot. Joku frozen sarja ois varmaan aika kova juttu! Muutenkin neiti on innostunut kaikesta kokoamisesta, joten toivelistalta löytyy ehkä jopa yllättäen työkalusettia ja rakennussarjaa, jossa voi ruuvailla erilaisia osia toisinsa kiinni. Ehkä pikkuveljen myötä Lilian on kiinnostunut ihan uusista jutuista, sillä hän on nykyään kylässä leikkimässä mielellään myös ”poikien jutuilla” ja aina ei tarvitse olla nuket mukana siinä. Iso toive on myös parkkitalo ja kaikennäköiset pikkuautot, rekat ja bussi. Nää toiveet on myös varmaan kovasti Patrikin mieleen sillä, meiltä ei oikeestaan löydy vielä ollenkaan autoleluja. 
Käytännön vinkkejä lahjoihin on astiat, jotka kestää hyvin pesua. Esimerkiksi H&M myy ihania astioita edullisesti. Kylmien ilmojen tullessa myös vaatekaappi kaipaa täydennystä. Kaikki lämpimät neuleet, collegepaidat ja neulemekot ovat aina toivelistalla (ainakin äidin mielestä :D). Tytön lempivaateyhdistelmä on mekot + sukkahousut, joten ainakaan pitkähihaisia mekkoja ei voi olla koskaan liikaa. Kaikki vaatteet, jossa on pupun tai kissan kuvia ja niistä löytyy tylliä, frillaa tai paljetteja on tytön mieleen.  Lempivärinä on punainen ja erityisesti se vaaleanpunainen. 
Lilian tykkää myös kovasti askerrella ja tehdä tehtäviä. Näin ollen puuha- tehtävä- tarrakirjat ovat kivoja lahjoja. Tykätään oppi & ilo tuotteista, sillä näissä puuhakirjoissa tussin jäljen pystyy pyyhkimään helposti ja tehtäviä voi tehdä uudestaan. Myös oppi & ilo puuhakortit olisi kivaa rauhallista ajanvietettä. 
Tässä muutama vinkki mikäli 4-vuotiaan lahjaostokset on edessä. Minkälaiset leikit on teidän 4-vuotiaiden mieleen? 

2 kommenttia

  1. Minna kirjoitti:

    Nuo Easy To build – Legot ovat Ellun mieleen, lisäksi kaikki askartelu/piirtäminen ja muovailuvahat. Sellaisella setillä, jossa on runsaasti eri värejä, syntyy vaikka mitä ruokia tms. ja tyttö malttaa puuhastella niiden kanssa vaikka tunninkin.

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Meillä se muovailuvahakin on ollut aina jotain huonoo, että siihen on loppunut kiinnostus, kun se menee ihan kuivaksi ja kovaksi ja värit on sekaisin. Kerhossa ne on tehnyt ite muovailuvahaa, joka on kuulemma tosi pehmeetä ja hyvää. Pitäs ite kans testata joku päivä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *