Hae
Love Beyond Words

Syksyn väriä sisustukseen

Tänään vetäessäni parkatakkia tiukemmalle kiinni tuulen viiman puhaltaessa kylmästi sen huomasi kunnolla – syksy on tullut. Enää ei riitä, että vetäisee jotain nopeasti kaapista päälle, vaan tekisi mieli kääriytyä niihin ihanan lämpimiin neuleisiin. Syksy on myös ihanaa aikaa, sillä voi alkaa polttamaan kynttilöitä, pitämään villasukkia ja ripotella kotona jokaiseen nurkkaan tunnelmavaloja. Näin äitiyslomalla myös allekirjoittaneeseen on iskenyt sisustuskärpänen, joka ainakin haaveissa sisustaa joka huoneen uusiksi aina uuden vuodenajan tullessa. 
Omat lempparivärit sisustuksessa on ehkä vähän tylsiä, mutta ne ovat aina ajattomia ja tyylikkäitä. Meiltä löytyy paljon harmaata, valkoista ja mustaa. Tänä syksynä olen innostunut erityisesti graafisista kuvioista, jota voi löytyä mm. matoista, torkkupeitoista ja tyynyistä. Tämän syksyn lemppariväri on liila. Sen yhdistäminen esimerkiksi harmaaseen tuo aika kivasti tunnelmaa. Tyynynpäällisillä voi muuttaa olohuoneen ilmettä helposti käyttämällä esimerkiksi eri mallisia tyynyjä ja eri materiaaleja. Esimerkiksi syksyllä lämmintä tunnelmaa luo villaiset ja samettiset tyynynpäälliset. 

Kuvat: H&M ja Jotex
Olohuoneen tai keittiön pöydälle on ihana koota syksyisin kiva kokoelma eri kokoisista ja muotoisista kynttilöistä. Musta ja kulta toimii aina! Pongasin tuon musta-kultaisen maljakon H&M:stä ja siihen voi kauniisti laittaa esille vaikka syksyisiä sisustusoksia. Keittiöön olisi super tyylikäs musta aterinsarja. Keittiön ilmettä voi myös piristää hieman syksyisämmäksi vohvelikuvioisella liilalla keittiöpyyhkeellä. 

Kuvat: H&M & Jotex

Mitä värejä teiltä löytyy kotoa syksyllä? Mistä teette löytöjä näihiin pieniin sisustusjuttuihin? 

2 kommenttia

  1. T // Tasapainoilua kirjoitti:

    Meiltä löytyy syksyllä paljon samoja värejä kuin muutenkin: vaaleaa, hiekanväristä, tummanruskeaa ja mustaa. Väripilkkuina tässä taloudessa saavat toimia lasten keräilemät ruskalehtikimput 😀 Uusia sisustusjuttuja en ole tänä syksynä hankkinut, mutta kieltämättä parille kynttilänjalalle olisi käyttöä!

    Kaunista syksyn jatkoa!

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo kynttilänjalat piristää aina syksyä! Ja noista kauniista lehdistä saa kyllä ihania askarteluja aikaan syksyllä 🙂 Voisin etsiä jonkun kivan idean netistä ja toteuttaa se neidin kanssa. Käpyjä kerättiin jo valkaisua varten, nekin toimii hyvin sisustamisessa 🙂

    Ihanaa syksyn jatkoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *