Hae
Love Beyond Words

Synttärikutsut helposti

Tähän asti olen askarrellut aika pitkälti kaikki synttärikutsut sun muut kutsukutsutkortit, mutta tällä kertaa ajattelin päästä helpommalla. Lähetettiin kutsut Lilianin synttäreille kuvan muodossa whatsappin kautta sukulaisille sekä kavereille lähetettiin kutsu facebookin luodun tapahtaman kautta. Päätettiin ekaa kertaa järjestää myös kavarisynttärit erikseen. Tähän asti ollaan menty niin, että sukulaiset tulee ekana, jonka jälkeen kaverit. Tämä on ollut kuitenkin aikamoista hullunmyllyä, sillä asunto on pieni ja koko ajan porukkaa on paljon. Jakamalla porukkaa eri päiville on ehkä helpompi hallita kaaosta ja päästä itekin mukaan juhlatunnelmaan. Tänä vuonna olin ehkä vielä tylsä äiti ja kutsuin kaverisynttäreille omia kavereita lapsineen. Halusin näin varmistaa, että jokaisella lapsella on mukana myös oma vanhempi, ettei homma karkaa kokonaan käsistä. Nämä 4-vuotiaat saattaa toisinaan olla vielä aika arvaamatonta porukkaa.4-vuotiaalle on kuitenkin tärkeitä myös kaverit, joten koin myös, että oma synttäripäivä kavereiden kesken on kiva olla. Tähän pystyy myös rakentamaan helpommin jotain pientä ohjelmaa, joka ehkä auttaa pitämään lapset paremmin aisoissa. 

Juhlakutsut pystyy helposti tekemään esimerkiksi käyttämällä netissä olevaa Pic Monkey -ohjelmaa. Täältä löytyy valmiita pohjia, jotka pystyy helposti muokkaamaan omilla teksteillä ja kuvilla. Eri malleihin pääset valitsemalla aloitussivulta Desing -> Templates. Esimerkiksi synttärikutsupohjia voi itseä valitsemalla category -> invitation ja kirjoittamalla hakuun birthday. Sitten vaan valitset mieluisan ja vaihdat tekstin sekä kuvan, jonka jälkeen tallennat kuvan koneelle. Kuvan voi halutessaan teettää vaikka valokuvaksi ja lähettää kutsut postin kautta tai sitten lähettää vaikka siellä whatsappin perhe ryhmässä. 

Millä tavoin te olette tehneet synttärikutsut? 

6 kommenttia

 1. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Kun esikoinen täytti 1 vee oli virtaa lähettää kutsut postissa mutta nykyisin olen havainnut helpommaksi laittaa ne whatsappin kautta. 🙂 Mulla on puhelimessa PhotoGrid-sovellus jolla olen ne tehnyt.

 2. Tiia/Lasten tapaan kirjoitti:

  Iso miinus tässä on se, että Picmonkey ilmeisesti on nykyään maksullinen 🙁

 3. Minna kirjoitti:

  Me siirrytään tuohon samaan tapaan nyt Ellun seuraavilla synttäreillä. Tosin askarteluhirmu kun on, niin kavereille ja isoisomammoille Ellu saa edelleen tehdä kutsut, mutta muut kutsutaan Facebookin tms. kautta. Postin nousevat hinnat ovat syy tähän, pelkkiin postimerkkeihin menisi nykyään melkein 30e…

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo esikoisen kanssa riitti virtaa vaikka mihin 😀 No nykyään esikoinen on innokkaana apuna kyllä kaikessa 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo niin taitaa olla, kun ei saa enää tallennettua koneelle muuten :/

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo Liliankin tykkäis askarrella vaikka joka päivä kortit 😀 Mut joo ihan sikahintasta korttien lähettäminen nykyään. Mekin aina viedään kun nähdään yleensä kaikki kortit perille 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *