Hae
Love Beyond Words

Rakas tyttäreni…

Kirjoitan tämän kirjeen sinulle 4-vuotissynttäripäivänä. On kulunut siis 4 kokonaista vuotta siitä, kun teit minusta äidin ensimmäistä kertaa. Tämä aika on kulunut hurjan nopeasti, vaikka muistan kuin eilisen kun sain ensimmäistä kertaa sinut syliini. Viimeisin vuosi on ollut kasvattava meille molemmille. Olet ottanut hienosti isosiskon roolin vastaan, kun tammikuussa meidän perheeseen syntyi Patrik -veljesi. Olen katsonut isisi kanssa onnellisena vierestä, kun olet opettanut veljellesi kaikkia uusia taitoja sekä halannut ja pussannut häntä monta kertaa päivässä. Välillä toki veli on saanut vähän rajuakin kohtelua, mutta se ehkä kuuluukin pienemmän rooliin. Olet kuitenkin paras isosisko Patrikille. 

Viimeisen vuoden aikana olet jäänyt myös päiväkodista pois ja saanut viettää koko ajan äidin ja Patrikin kanssa kotona. Päiväkodista pois jääminen oli varmasti todella haikeaa, sillä tutut kaverit jäivät sinne. Äiti ja isi ovatkin olleet tosi ylpeitä sinusta, kun totuit heti uuteen kerho ympäristöön, josta olet saanut paljon uusia kavereita. Äidistä on kiva jättää sinut kerhoon aamuisin, kun tiedän että sinulla on siellä hauskaa ja pääset leikkimään kavereiden kanssa. 


Viimeisen vuoden aikana ollaan tehty muutamia kivoja retkiä ihan kahdestaan. Ehkä muistatkin vielä, kun viime vuonna kävimme yhdessä hotellireissulla Tampereella ja vietimme päivän Laura-tädin kanssa? Kävimme Lauran luona, sekä Tallipihalla suklaakaupassa, kahvilassa ja näimme myös aasin siellä. Piipahdimme myös joulumarkkinoilla ja herkuttelimme mäkissä. Paras osuus oli kuitenkin, kun yövyimme ihan kahdestaan punaisessa hotellihuoneesessa. Äidille tämä hotelliretki oli todella kiva kokemus.  Keväällä pääsimme myös kahdestaan käymään discossa, josta tykkäsit todella paljon. Erityisesti pomppiminen pomppulinnassa musiikin tahtiin oli hauskaa! Tällä viikolla pääsemmekin uudestaan discoon ihan kahdestaan! Vähän aikaan sitten pääsimme myös kahdestaan Helsinkiin ja kävimme leikkipuistossa sekä muumikahvilassa ja meillä oli kiva bussimatka! Äiti odottaa, että tulevaisuudessa pääsemme myös tekemään kivoja asioita ihan kahdestaan.  


Viimeisen vuoden ajan olet kasvanut isosiskona. Olet ottanut hyvin Patrikin mukaan perheeseemme ja olemme tehneet paljon asioita myös yhdessä. Olemme matkustaneet junalla ja käyneet Keiteleellä. Kesällä kävimme myös Linnanmäellä ja Korkeasaaressa. Olet suhtautunut todella hienosti siihen, että Patrik tarvii pienempänä enemmän apua ja olet osannutkin reippaasti odottaa, kun äidillä on mennyt aikaa Patrikin hoitamiseen. Äiti ja isi ovat onnellisia siitä, kun iloitset siitä, että saat nyt jakaa kodin pikkuveljesi kanssa. 

Sinä olet…

Kaunis
Höpsö
Sydämmellinen
Taiteilija
Herkkä
Iloinen
Temperamenttinen
Paras isosisko
Rakas juuri sellaisena kuin olet.

Paljon onnea 4-vuotiaalle Lilianille!

Äiti ja isi rakastaa sinua! 

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Täältäkö tyttäresi tämän kirjeen lukee?

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hän ei vielä osaa lukea �� Joten tulostin tämän ja luin hänelle. Sen jälkeen laitoimme sen muistojen laatikkoon ��

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *