Hae
Love Beyond Words

Unicorn & Frozen Party

Tällä viikolla on keretty juhlia neidin 4v synttäreitä jo kahteen otteeseen. Ensimmäiset pirskeet olivat jo keskiviikkona, eli virallisena syntymäpäivänä. Tällöin koti täyttyi riehakkaasta lapsi laumasta, kun 14 lasta ja 9 aikuista täytti meidän kerrostalo kolmion (näin jälkeenpäin ajateltuna, tämä määrä oli ehkä pikkaisen liikaa, sillä nämä sokerihumalaiset lapset ovat aika villejä toisinaan). Juhlat sujuivat kuitenkin kivoissa merkeissä ja ainakin lapsilla oli hauskaa. Mitä nyt äidit välillä joutuivat esimerkiksi komentamaan kahta innokasta herkkujen napostelijaa pois pöydän alta, kun he olivat raahanneet sinne palan kakkua tai onginta-ohjelma meinasi muodostua kaaokseksi, kun omasta vuorosta ei ollut selvyyttä ja päivänsankari halusi olla liian innokkaasti mukana yllätyksien jakamisessa. Tunnelma pysyi kuitenkin hyvänä koko juhlien ajan ja päättyi siihen, kun serkukset hyppivät ja halailivat toisiaan riemusta kiljuen. 

Lauantaina oli sitten vuoro ottaa vähän rauhallisemmin, sillä vuorossa oli pelkästään miehen sukulaisia. Myös tarjoilu puolen hoiti Kimmo. Ja voi miten ihanan stressittömät juhlat ne olikaan. Lapsetkin leikki lähestulkoon koko ajan kiltisti uudella muumitalolla. Itse kun en osaa olla ottamatta stressiä juhlien järjestämisestä ja leivoin nuihin keskiviikon juhliin hiki hatussa ihan vaan muutaman pikku jutun –  unicorn kakun, vesimeloni kakun, unicorn leivoksia ja kinkku-juusto pasteijoita. Kimmo puolestaan leipoi frozen kakun sekä osti Lidlistä kinkku croisantteja. Vaikka muutama ärräpää tais tuon frozen kakun kanssa myös tulla. Tärkeintä kuitenkin, että haluaa yrittää miellyttää neidin toiveita. Viikon päästä on vielä juhlat osa 3, kun vieraana on minun sukulaisia. Sit alkaa olla neidin synttärit taputeltu tältä vuodelta. 

Kumpi teillä hoitaa synttäreistä stressaamisen/leipomisen? 😉 

3 kommenttia

  1. Sini kirjoitti:

    Hauska toi kakku 😀 näyttää ihan dildolta toi sarvi 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hahha jooo sitä mun mieskin sanoi 😀 Ei tullut ihan saman näköinen mitä näkee kuvissa 😀

  3. Sini kirjoitti:

    Onneksi lapset eivät tajua 😉 Varmasti oli hyvänmakuinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *