Hae
Love Beyond Words

Bebeliini – Rakkaudesta lastenvaatteisiin

** *Yhteistyössä Bebeliini

Vantaan Tammistoon avattiin pari viikkoa sitten uusi lastenvaatteiden kirpputori – Bebeliini. Sydämellisen omistajan Mia Lappalaisen mukaan Bebeliinin ideana on tuoda arkeen hippusen lisää luksusta. Jokainen vaate saa hänen liikkeessään uuden elämän, kun se ripustetaan arvokkaasti esille henkarille. Kirpputorin tarkoituksena on pitää asiointi helppona niin myyjän kuin ostajankin kannalta. Myyjän tarvitsee vain  tuoda siistit tuotteet kirpputorille. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse enää huolehtia, vaan tuotteet myös  hinnoitellaan tarvittaessa, laitetaan esille kokojen mukaan ja järjestellään myyntiviikon aikana. Myyntiviikon lähestyessä loppua tuotteet on mahdollista laittaa myös -50% aleen. Myyntiviikon päättyessä myymättä jääneet tuotteet saa noutaa ja ne ovat sinulle valmiiksi kerettyinä. Myyjälle on haluttu tehdä myyntikokemus ennen kaikkea stressittömäksi ilman paniikkia siitä millä ajalla tuotteita kerkeää järjestelemään tai kuka ehtisi hakemaan myymättä jääneet vaatteet pois.  Myös ostajan kannalta asiointi on helppoa, sillä Bebeliinistä saa ennen kaikkea asiakaspalvelua. Jos etsit jotain tiettyä vaatekappaletta, niin saat selville samantien löytyykö kyseistä vaatetta tällä hetkellä valikoimista. Ostajan on myös helppo kierrellä liikkeessä, sillä vaatteet on esillä siististi henkareilla kokojen mukaan. Tuotteita on myös jaoteltu esimerkiksi eri kausien ja merkkituotteiden mukaan sekä -50% ale tuotteille löytyy myös oma rekki. Tällä hetkellä oma rekki löytyy myös Newbien ja Zaran vaatteille, jotka ovat omia suosikki merkkejä. Parhaimmat löydöt tekee käymällä kirpparilla mahdollisimman usein, sillä uusia tuotteita tulee esille päivittäin ja vaihtuvuus on kovaa. 

Myös lapsille löytyy oma leikkihuone + imetysnurkkaus äidille 
Meiltä löytyi varastoista runsaasti pieneksi jääneitä vaatteita, joten pääsin myös testaamaan kirpputorilla myymistä kahden myyntiviikon ajan, joka sisälsi 80 tuotetta. Näistä 58 meni kaupaksi.  Olin kokemukseen erittäin tyytyväinen, sillä se oli ennen kaikkea stressitöntä, kun sai vaan viedä hinnoitellut tuotteet, jonka jälkeen ei tarvinnut huolehtia järjestämistä. Ollaan paljon myyty lastenvaatteita itsepalvelukirppareilla, joilla ollaan sitten hiki päässä juostu järjestämässä tuotteita lähes päivittäin, että saisi edes muutaman menemään kaupaksi. Myyntiviikon loppuessa ollaan välillä saatu paniikki aikaan, sillä kumpikaan ei kerkeä noutamaan juuri sillä tiettynä hetkenä tavaroita. Bebeliinistä tuotteet pystyy  noutamaan 2 viikon sisällä myyntijakson päättymisestä, joten tästäkään ei tarvitse stressata. Mia oli pariin kertaan  yhteydessä myyntijakson aikana, kun hän oli pongannut reiän yhdestä paidasta ja kyseli haluanko mahdollisesti laskea hintaa ja myyntiviikon lähestyessä loppua hän kyseli halukkuutta laittaa tuotteet -50% rekkiin. Hakiessani myymättä jääneet tavarat, sain myös mukaan myytyjen tuotteiden hintalaput ja erittelyn myynnistä. Näin saan heti tietoon mitkä kaikki tuotteet meni lopulta kaupaksi. Asiakkaana minusta tuntui, että tuotteistani huolehditaan ja myös Mia näki paljon vaivaa ,että ne menevät hyvin kaupaksi.
Bebeliinin erottaa muista second hand liikkeistä myös se, että se on samalla mielenkiintoisten skandinaavisten brändien kivijalkamyymälä.  Mia etsii jatkuvasti uusia mielenkiintoisia brändejä myyntiin liikkeeseensä. Tällä hetkellä Bebeliinistä löytyy mm. ihania For Minis And Mommies mokkasiineja, Looma K:n koruja, LukLabelin neuvolakortin kansia, Kirpunkodin julisteita sekä Kort & Gott:n kortteja eri juhlia varten ja Kokokidin värikkäitä oppimisen tuotteita lapsille. Jälleenmyynnistä löytyy myös OMINin tyylikkäitä vaatteita sekä Kauneven villa asusteita. Käy kurkkaamassa myös Bebeliinin instagram, sillä mystoryn puolelle päivittyy lähes päivittäin kuvia tällä hetkellä myynnissä olevista tuotteista.
Minkälaisilla kirppareilla sinä tykkäät asioida? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *