Hae
Love Beyond Words

Lämpimät asusteet talveksi + IG ARVONTA

Yhteistyössä Sohvila Design

Yksi talven kivoista puolista on, että saa pukeutua ihanan lämpimiin ja suloisiin asusteisiin. Erityisesti tänä talvena olen ihastunut tupsuihin! Sain ilokseni tehdä yhteistyötä Sohvila Designin kanssa, jonka valikoimista löytyy mm. juuri näitä ihania tupsupipoja. Sohvila valmistaa tuotteet 100% suomessa käsityönä ja verkkokaupasta löytyy pipoja, pantoja, huiveja sekä pian myös muita asusteita, kuten vauvan töppösiä. Materiaaleina käytetään harkiten valittuja ja laadukkaita lankoja, jotka eivät kutita lapsen herkkää ihoa. Värimaailma on kauniin harmonista ja neutraalia, joten asusteet pystyy yhdistämään monenvärisen vaatteen kanssa. Sohvila valmistaa myös tilauksesta tuotteita mikäli sopivaa tuotetta  ei juuri sillä hetkellä löydy valikoimasta. Jos esimerkiksi haaveissa on ihanan lämpöinen merinovillapeitto vauvalahjaksi tai suloinen neulehaalari, Sohvila Design valmistaa toiveesi ammattitaidolla.
(C) Juha-Matti Tenhunen Photography
Saatiin meidän lapsille testiin kaksi pipoa. Patrikilla on harmaa Vilpertti pipo, joka on korvaläpällinen merinovillapipo kahdella suloisella tupsulla. Vauvan pipossa on tärkeintä istuvuus ja että se pitää pienen lämpimänä. Tässä pipossa on korvaläpät, jotka antavat lisä suojaa ja materiaali on merinovillaa. Malliltaan tämä on myös ihan täydellinen vauvan päähän ja tupsut korostavat vauvan pyöreitä punaisia poskia. Harmaa väri myös sopii kivasti lähes kaiken kanssa. Lilian puolestaan sai valita ihan itse oman piponsa ja äidin yllätykseksi ei halunnut mitään tupsua, eikä myöskään vaaleanpunaista pipoa, vaan päätyi todella nättiin valkoiseen Malla pitsipipoon. Malli on mukavan kevyt, joten se päässä kelpaa olla vähän lämpimämmällä kelillä tai syysilmalla. Värin voi myös yhdistää lähes kaikkeen ja ainakin tämän roosan kaulahuivin ja mustan villakangastakin kanssa se näyttää kauniilta.
(C) Juha-Matti Tenhunen Photography
Nyt suosiossa olevat merinovillaiset asusteet takaavat pienokaiselle lämpimät oltavat talvi pakkasilla ja syksyn viimassa. Esimerkiksi tämä Patrikin päällä oleva Vilpertti pipo on 100 % merinovillaa. Merinovilla on sileää ja pehmeän tuntuista villaa, joka sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille vauvoille. Merinovilla lämmittää ja samalla sitoo itseensä kosteutta, joten merinovillaiset vaatteet tunnu kostealta vauvan hikoillessa. Näin ollen myös vauvan iho pysyy kuivana, joka puolestaan edesauttaa iho-ongelmien ehkäisemissä. Tästä johtuen merinovillavaatteet kannattaa pukea suoraan ihoa vasten, niin vauvalla on mukavan lämmin koko ajan. Panostaminen kunnon asusteisiin kannattaa, sillä vauvan pukeminen eri kausiin ei ole se helpoin homma. Merinovillaisia asusteita pystyy huoletta käyttämään hyvin kelillä kuin kelillä niiden hengittävyyden ansiosta. Onko teille merinovillaiset tuotteet tuttuja? 
(C) Juha-Matti Tenhunen Photography
Minulla on myös ilo arpoa teidän rakkaiden lukijoiden kesken pipo! Voittaja saa valita kuvissa näkyvän  Vilpertti tai Malla pipon vapaavalintaisessa värissä ja koossa. Arvonta käynnistyy huomenna instagramin puolella, joten kannattaa olla siellä kuulolla! 
Kuvista jälleen iso kiitos valokuvausta opiskelevalle veljelleni Juha-Matti Tenhunen Photography

Ps. Kannattaa hyödyntää Sohvila Designin sivuilla oleva ilmainen toimitus 29.10.2017 asti

2 kommenttia

  1. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

    Onpas kauniita pipoja ja ihan super suloisia kuvia♡♡♡

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Pipot on kyllä todella nättejä ? Ja saatiin tosi kauniita kuvia myös. Onneksi kerettiin myös kuvailla kun maa oli täynnä lehtiä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *