Hae
Love Beyond Words

Uniikki isänpäivälahja – DIY arpa

Jos meidän pienten isi sattuu avaaman blogin, niin elä vaan lue eteenpäin, ettei yllätys mene pieleen 😉

Voiko olla haasteellisempaa tehtävää kuin keksiä isälle lahja? Varsinkin tuolle omalle miehelle on lähes mahdotonta löytää mitään sellaista mitä se kelpuuttaa. Yleensä kaikki vaatehankinnat on menneet jotenkin pieleen, vaan perus kalsaritkin oli kuulemma liian löysät tai jotain muuta. Ehkä paras lahja ikinä hänelle on ollut siivoojan yllätyssetti, johon kuului rikkaimuri sekä kasa tiskirättejä ja puhdistusainetta. Olenhan siis muistanut mainita, että hän siis todellakin on se meidän perheen siivousintoilija.

Tämä vuonna kuitenkin aloin miettimään lahjoja jo hyvissä ajoin ja päämääränä oli keksiä jotain uniikkia ja jotain sellaista mistä hän todella tykkäisi. Keksinkin kaksi ideaa, mistä toinen liittyy herkkuihin ja hassun hauskoihin teksteihin niiden ympärillä. Toinen idea taas liittyy arpaan, sillä arvathan nyt on aina kivoja, kun niistä voi voittaa jotain. En tiedä meneekö tämä lahja nyt jotenkin pieleen, sillä tällä arvalla ei sinäänsä oikeasti voi voittaa mitään rahaa, vaan sen sisältä voi löytyä vaikka söpö lastenpiirros, lahjakortti tai kiva teksti. Tän tekeminen on todella helppoa ja sen kerkeet myös tekaista nopeasti nyt vielä ennen sitä isänpäivää. Kortissa on monta vaihetta, missä myös lapset voivat olla mukana. Esimerkiksi tässä meidän versiossa pääsivät molemmat lapset sotkemaan kätensä ja painamaan sen paperiin. Lilian pääsi isompana jo leikkaamaan korttipaperin viivoja pitkin, maalaaman akryllimaali+pesuaine seoksella sekä kiinnittämään vähän paljetteja liimalla korttiin. 

Tarvitset

kontaktimuovia
sakset 
astianpesuainetta
mustaa akryylimaalia
kuvioteippejä + muita haluamiasi koristeita
karttipohja
Kirjoita haluamasi teksti korttiin tai paina vaikka lapsen jalanjälki korttiin. Erilaisia lahjakorttipohjia löydät täältä.  Leikkaa kontaktimuovista sopivan muotoinen- ja kokoinen pala tekstin päälle. Maalaa kontaktimuovin muoviosio seoksella akryylimaalia 2/3 osaa ja astianpesuainetta 1/3 osa. Anna maalattujen kontaktimuovien kuivua noin 20 minuttia ja irrota maalattu muoviosio ja aseta lahjakortin tekstin päälle. Koristele korttipohjat teipeillä. Lahjakortti on heti valmis raaputettavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *