Hae
Love Beyond Words

Dear Santa…

Jälleen on se aika vuodesta, kun pikkutontut kurkkivat ja kuulostelevat ikkunan takana lahjatoiveita. Tänäkin vuona pääasia on lapsien lahjoissa, vaikka itseä lähinnä kauhistuttaa ajatus siitä, että leluja tulee lisää entisestään. Lilianilla oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa oikein pitkä lista lahjoista, jonka hän kirjuritontun kanssa kirjoitti pukille. Patrikille en oikein osaa edes miettiä mitä hän tarvitsisi, koska hän saa leikkiä yleensä Lilianin leluilla, eikä hän osaa vielä toivoa mitään. 
1. Lahjakortti / HOPLOP, 2. Lääkärintakki / PUNANAAMIO, 3. Pelit / IHANAISET, 4. Stonzit / VIIVI JA VILPERTTI, 5. Paloauto / VAUNUAITTA, 6. Äänikirja / OPPI & ILO, 7. Parkkitalo / LEIKKIEN, 8. Sähköauto / JOLLYROOM
Vanhempien toiveena lapsille olisi myös niinkin tylsä paketti kuin hoplop lahjakortti. Siellä tulee käytyä useasti, joten se ainakin tulee varmasti tarpeeseen. Lilianin toiveena oli tänä vuonna mm. erilaisia pelejä, roolileikkeihin sopivia juttuja ja musiikkiin liittyviä asioita, kuten mikrofoni, kuulokkeet ja oma kantele! Yksi iso yhteinen toive hänellä on myös, sillä hän on pitkään toivonut parkkitaloa ja tästä lahjasta varmaan myös Patriki innostuisi. Lisäksi hänellä oli viimeisenä ihan pienen pieni toive, nimittäin kaksipaikkainen sähköauto, jossa voisi ajalle yhdessä Patrikin kanssa. Ihana idea, mutta ainakaan meidän kerrostalokolmioon ei voi sellaista sijoittaa. Jollyroomissa on muuten todella iso valikoima erilaisia sähköajoneuvoja, jos sellainen on hankintalistalla. 
Patrikin toiveet ovat tällä hetkellä aika käytännönläheisiä ja hänelle voi ostaa vaatteita tai lahjakortin tulevia hankintoja varten. Kovasti hän tykkää erilaisista ajoneuvoista, joten oma sellainen olisi varmasti huippu juttu! Äänikirjat olivat Lilianin mieleen pienenä, joten varmasti sellaisille on myös nyt käyttöä. Stonzit meiltä löytyykin, mutta ne ovat yksi todella hyvä lahjaidea tulevalle taaperolle, jolta ne vielä puuttuvat. Viivillä ja Vilpertillä saat vielä tämän viikon loppuun asti -10% kaikista stonzeista koodilla talvi
1. Ecomuki / ECOFFEECUP, 2. Merinovillakerrasto / RETKITUKKU, 3. Langattomat kuulokkeet / GIGANTTI, 4. Mekko / LUMOAN, 5. Treenitrikoot / INTERSPORT, 6. Origami korut / YO ZEN , 7. Lahjarkortti, 8. Ylipolvenvillasukat / PURA
Okei, pakko myöntää, että olen ikuinen joulu intoilija ja onhan se aina itsekin saada jotain pientä paketista… Nykyään nämä lahjatoiveet on ehkä kuitenkin aika käytännönläheisiä ja sellaisia mitä tulee paljon käytettyä, joten tähän loppuun vielä ihan pieni haaveilulista mitä vanhempien paketetista voisi löytyä. 
Termari on meillä ollut pitkään hankintalistalla ja itselle se todellakin pitäisi saada, sillä monesti käy niin, etten kerkeä juomaan sitä kuppia kahvia ennen kun lähdetään liikenteeseen. Löysin ihania eco kahvimukeja myyvän Ecoffeecup- verkkokaupan. Mukit on konepestäviä ja valmistettu bambusta. Mukit on myös todella kauniita! Lahjatoiveina on myös lämmittävät merinovillakerrastot ja langattomat nappikuulokkeet sekä treenivaatteita, jos me molemmat vaikka innostuttas ensi vuonna taas liikkumaan enemmän… Haaveilen myös mm. tuosta ihanasta Lumoan mekosta ja Vimman leteistä, näyttävistä YO ZEN korvakoruista ja pitkistä villasukista.  Takuuvarma lahja on aina lahjakortti jonnekin vaateliikkeeseen, kauneushoitolaan tai vaikka hotelliin, niin päästäisiin vaikka joskus viettämään laatuaikaa ihan kahdestaan (mikäli lupaus lapsenhoitokeikasta kuuluu myös lahjaakorttiin 😉 ) 
Joko teillä on kirjeet kirjoitettu pukille? Mikä on tämän vuoden suosikki lahjatoive? 

7 kommenttia

 1. Laura/ iloa, eloa! kirjoitti:

  Termaria vailla oonkin ollut! Tuo vaikuttais hyvältä, kun en halua sellaista, jonka sisus on muovia 🙂

 2. Klara kirjoitti:

  En tiedä pitääkö kahvin pysyä superlauantai lämpimänä mutta Starbucksilla saa semmosia kertiksiltä näyttäviä to go-kuppeja! Maksaa 1,50€, voi pestä koneessa 20-30 kertaa ja hajoaa luonnollisesti. Ei siis kovin kestävä mutta ei kalliskaan 😀 eikä haittaa jos unohtuu jonnekkin….. 😀

 3. Klara kirjoitti:

  Superlauantai :Ddd super kauan siis !

 4. MinnaManna kirjoitti:

  Toi Hoplop lahjakortti on kyl hyvä idea! 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo nuo on ainakin nätttejä, niin löytyy jokaiselle oma suosikki sieltä 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitti vinkistä! En oo tiennytkään että siellä on sellaisia. Vois käydä sellasen hakee ensihätään 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo ainakin tulee sellaiselle käyttöä ja nekun on aika arvokkaita paikkoja varsinkin kun kohta maksaa jo kahdesta 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *