Hae
Love Beyond Words

4-vuotiaan vaatekriisi (+ARVONTA)

Yhteistyössä: Minikoot
Kuinka monella leikki-ikäisen lapsen vanhemmalla on tämä sama ongelma – vaatteet ei ole ikinä oikeanlaiset? Mä siis oikeasti luulin, että tämä kriiseily vaatteiden suhteen olisi helpottanut siitä, kun vauvana itkettiin, kun sukka on huonosti jalassa. Valitettavasti tämän neidin kanssa ongelmat ovat vaan pahentuneet vuosi vuodelta. Tällä hetkellä ollaan siinä pisteessä, että jokaisesta vaatekappaleesta löydetään jotain vikaa. Päälle suostutaan laittamaan vain sukkikset ja mekko. Siltikin, vaikka päällä on ne lempi sukkikset, ne ovat aina jotenkin huonosti jalassa ja mekko on sentin liian lyhyt hihoista. Koko päivä voi helpostikin olla jatkuvaa valitusta liittyen vaatteisiin.
Aamu on heti pilalla, jos erehdyt ehdottamaan jotain toista vaatetta, sillä ne lempivaatteet ovat pesussa. Jos jonain aamuna onnistutaan selviämään aamutouhujen läpi ilman ainuttakaan negatiivista palautetta liittyen vaatteisiin, niin viimeistään valitus alkaa ulkovaatteiden pukemistilanteessa. 4-vuotias osaa kyllä itsenäisesti pukea kaiken alusta loppuun asti ja välillä hän sen tekeekin, mikäli hän on innoissaan lähdössä jonnekin. Mutta odotapas vaan, kun huomaat, ettei hän innostukseltaan ole muistanut käydä vessassa koko aamuna.. tässä vaiheessa, kun alat riisumaan ulkovaatteita, voit olla aika varma, ettei vaatteet mene suosiolla enää takaisin päälle ja olet valmis unohtamaan koko ulos lähtemisen.
Meidän 4-vuotias rakastaa eniten kaikkea tyttömäistä. Vaatteista pitää löytyä frillaa ja karkin eri sävyjä. Blaa!:n  vaatteista näitä löytyy. Blaa! haluaa, että vaatteet ovat sellaisia, jota pieni koululainen tai päiväkotilainen valitsee myös itse päällensä. Pukeutuminen pitäisi olla mahdollisimman hauskaa ja mukavaa. Vaatteet kestävät hyvin myös toistuvaa pesua ja ne eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat aina huolellisesti tarkastettuja, turvallisia tekstiilejä sekä vastuullisesti valmistettuja.

Miten teillä taltutetaan vaatteiden kanssa kiukuttelevat leikki-ikäiset?

Saatiin meidän vaativille lapsille Minikoot – verkkokaupasta testiin nämä ihanat Blaa!:n uutuudet. Lilianilla on päällään Venice Dress candy pink sävyssä. Nämä liivimekot on todella monikäyttöisiä, sillä niitä voi yhdistellä erilaisten yläosien kanssa laittamalla välillä paidan päälle tai alle. Lisäksi ne menevät monessa koossa säädettävien henkseleiden ansiosta. Me valittiin koko 98/104, joka menee 99cm pitkällä tytöllä varmasti vielä todella pitkään, joten toivottavasti neiti kelpuuttaa tämän ihanuuden lempivaatteidensa joukkoon jossain vaiheessa.
Patrikilla puolestaan on Sora Suspenders Overall. Tällaisestä haalarista olenkin haaveillut jo pitkään pojalle, sillä pakko myöntää ettei poikien vaatevalikoima ole kovinkaan laaja, joten kivaa välillä pukea jotain muutakin kuin paita + housut. Kannattaa huomioida haalaria tilatessa, että näissä pienten koissa kiinnitys tapahtuu vain napeilla, joten ainakin meillä koko 74/80 (poika nyt n. 75cm) on vielä todella reilu, sillä säätövaraa ei ole kovin paljon.

Minikoot on ihastuttava verkkokauppa, joka huokuu rakkautta lastenvaatteita ja lastenhuoneen sisustamista kohtaan. Brändien osalta Minikoot haluaa panostaa ekologisuuteen ja vastuullisuuteen tuotteiden valmistuksen osalta. Verkkokaupasta löytyy Blaa!: n lisäksi myös Kiddo Win,YO ZENin vaatteita ja uniikkeja Ninnimoin julisteita sekä Siluettiverstaan valmistamia kauniita puisia esineitä.

Näin joulun alla halusin järjestää teille arvonnan, jossa voittajalle lähtee lahjakortti, jolla voi ostaa vaikka pukinkonttiin sisältöä. Instagramissa käynnistyy arvonta, jossa voittajalle lähtee 25€ lahjakortti Minikoot- verkkokauppaan! Arvontaan pääset tästä.

Lisäksi koodilla LOVE saat -15% kaikista normaalihintaisista tuotteista (pois lukien nämä Blaan uutuudet). Koodi on voimassa 30.11 asti. HUOM ilmaiset toimituskulut voimassa myös torstaihin asti. Kannattaa myös tarkkailla Black Friday tarjouksia Minikoot – verkkokaupassa. Shoppailemaan pääset tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *