Hae
Love Beyond Words

Helpot joulukortit lasten kanssa

Meillä neiti on aina tykännyt kaikesta taiteellisesta ja nykyään hän keksii lähes poikkeuksetta kaikki askarteluhommansa itse, kunhan vaan saa välineet käteensä. Hänestä on hauskaa askarrella jotain ja sitten vaikka lähettää se postissa kaukana asuvalle mummolle. Ehkä se tekee välimatkaa pienemmäksi, kun huomaa mummon lähettämästä kuvaviestistä, että askartelu on tullut perille. Kovin usein tätä ei kuitenkaan harrasteta, koska olen vaan niin laiska ostamaan postimerkkejä ja kiikuttamaan kirjeitä laatikkoon, mutta näin joulunaikaan perinteinen joulukortti on ihan ehdoton! 

Idea näihin yksinkertaisiin, mutta kivoihin kortteihin löytyi googlettamalla. Näitä on todella nopea tehdä sarjatyönä ja lapsikin pääsee osallistumaan omien taitojensa mukaan moneen eri kohtaan. Kortissa on punaisia omenoita, jotka on tehty painamalla puolikkaan omenan avulla. Oikeita raaka-aineita käyttämällä saa tehtyä helposti vaikka mitä erinäköisiä leimasimia. Jokin vuosi sitten kaiverrettiin myös sydän perunaan ja painettiin sen avulla kuvioita. 

Minkälaiset joulutervehdykset teiltä lähtee tänä vuonna? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *