Hae
Love Beyond Words

Helpot lahjat kerhotädeille

Jälleen on se aika vuodesta, kun lahjoja pitäisi keksiä ihan liian monelle eri ihmiselle. Yksi vaikeimmista ryhmistä on nämä kerho-ja päiväkodin tädit ja eri harrastuksien ohjaajat. Yleensä mennään ihan perinteisellä linjalla, eli mennään ostamaan kaupasta jotain hyvää ja lapsi saa askarrella mukaan jonkun pienen kortin tai joulukoristeen. Voin kuvitella, että päiväkodin työntekijät saavat vuoden päätteeksi aikamoisen kasan kaikkea pientä, mutta tästäkin huolimatta oon tykännyt antaa viime vuosina mm. soodataikinasta tehtyjä pieniä joulukuusen koristeita. Lahjan vieminen päiväkotiin tai harrastuksiin on mielestäni kohteliasta, sillä he tekevät ison työn vuoden aikana kasvattaakseen meidän lapsia, joten joulu on ihana hetki antaa kiitosta siitä myös pienen muistamisen kera. 

Tänä vuonna paketoitiin tädeille jouluiset omena kortit, pipari suklaata sekä joulukuusen koristeet. Pongasin nämä akryllipallot Miia Metson – blogista, joka oli laittanut sisälle valokuvia. Akryllipalloja löytää askartelukaupoista ja niitä myydään eri kokoisina. Pallojen täytteenä voi käyttää lähes mitä vaan ja me päätettiiin hyödyntää havuja, pumpulia ja paljetteja. Sitten vaan pallo kiinni jollain kivalla nauhalla ja joulupallo on valmis! Näitä on myös helppo hyödyntää tulevina jouluina ja vaikka laittaa jotain muuta sisälle. En tiedä kuinka kauan nämä havutkaan pysyy hyvinä, sillä kerättiin ne metsästä, joten toivottavasti ne selviää edes jouluun asti 🙂  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *