Hae
Love Beyond Words

Suomen suurin sisähuvipuisto

Jos kaipaat tekemistä lomapäiviin ja majailet pääkaupunkiseudulla, niin suosittelen suuntaamaan Messukeskukseen ja Suomen suurimpaan Sisähuvipuistoon, joka on avoinna vielä tämän viikon. Käytiin testaamassa paikka tänään ja en voi kuin suositella. Täältä löytyy varmasti mieluisaa tekemistä kaikenikäisille. Itseäni harmitti vähän, että ois pitänyt olla lapsenvahdit mukana, että ois päässyt testaamaan miehen kanssa sumopainia, rodeohärkää, kuplapallon sisällä juoksua tai vaikka benjijuoksua. No okei ehkä pääasia kuitenkin, että Lilianilla oli huikea aamupäivä ja hän pääsi pomppulinnataivaaseen! Voit vaan kuvitella 4-vuotiaan ilmeen, kun hän näkee pomppulinnoja toisensa perään niin kauas kuin katse kantaa. Ehkä suosiksi nousi disco pomppulinna, jossa soi musiikki ja oli discovalot. Äidin ja neidin suosikki oli myös pomppulinna rata, jossa piti ylittää, alittaa ja kiipeillä erilaisia esteitä. Lopuksi tietenkin oli mahtava liukumäki. Ihan parasta kyllä, kun lapset kasvaa ja pääsee itekin taas testailemaan näitä erilaisia temppuratoja ja lajeja. Sisähuvipuistosta löytyy myös taaperoille oma 0-4v alue, jossa pääsee mm. ratsastamaan poneilla ja pallomereen . Toki myös iseille on oma pelialue, jossa oli mm. speden peleistä tuttu nopeustesti, ilmakiekkoa ja pöytäfutista. Kuinka moni on jo käynyt testaamassa Messukeskukseen rakannetun sisähuvipuiston tai meinaa mennä? 

* Liput saatu Messukeskukselta. 

Käy kurkkaamassa myös Instagramissa @mmarialove my story, 

missä enemmän kuvia ja videoita paikasta!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *