Hae
Love Beyond Words

Käytännöllinen lahja 1-vuotiaalle

Mikä onkaan paras aika miettiä lahjatoiveita, kun ollaan juuri ja juuri selvitty yli joulusta. Ja jos perheessä sattuu olemaan lisäksi myös isompia sisaruksia on leluvarastot jo ääriään myöten täynnä. 1-vuotiaalle on onneksi helppo vielä keksiä näitä lasten mielestä ”tylsiä”, mutta käytännöllisä lahjoja, sillä paras asia lahjassa on lahjapaperin syöminen ja narun kierittäminen itsensä ympärille.

1. Mokkasiinit / FMAM, 2. Reppu / Verkkokauppa.com, 3. Vaatteet / Lindex, 4. Iso kuorma-auto / Plasto, 5. Ezpz ruoka-alusta / Huvikumpu, 6. Neuvolakortinkansi / LukLabel, 7. Play & Go leikkimatto / OzBaby, 8. Rahastosijoitus 9. Lahjakortti / Reima

Käytännöllinen lahja päiväkodin aloittavalle taaperolle


Tähän yllä olevaan kollaasiin olen kasannut muutamia käytännöllisiä vinkkejä siitä, mitä 1-vuotiaalle voisi hankkia. Kaksi ekaa vinkkiä ovat erityisen mieluisat mikäli edessä on pian päiväkodin / kerhon aloitus. Myös erilaisissa harrastuksissa ainakin tossut ovat tarpeen. Nämä For Minis And Mommiesin tossut ovat ainakin super söpöt ja nämä on meidän hankintalistalla viimeistään sitten kesän jälkeen. Vaatteita tarvitaan aina kasvavalle pienelle. Lahjaksi kannattaa ostaa aina vähän reilumpia, sillä yleensä käytössä olevaa kokoa löytyy jo ihan riittävästi. 1-vuotias tarvitsee ainakin koon 86 ja 92 koon vaatteita seuraavan vuoden aikana. Varsinkin päiväkotiin tarvitaan paljon erilaisia käyttövaatteita varavaatteiksi, sillä pyykkiä tulee alkuun paljon. 

Lahja, josta on hyötyä seuraavan vuoden aikana 

Toki lelut ovat aina mieluisia. Antaisin vinkiksi ajatella tässäkin asiassa tulevaa ja sellaisia leluja mitä seuraavan vuoden aikana tarvitaan. Lelujen on hyvä olla kestäviä, sillä ne tullaan paiskaamaan monta kertaa lattiaan. Esimerkiksi hiekkalelut olisi tosi mieluisia, sillä tänä kesänä meidänkin 1v tulee istumaan päivät varmasti hiekkalaatikolla. 1-vuotias opettelee kovasti myös syömään itsenäisesti. Tälläinen silikoninen alusta ois ihan huippu! Lautanen tulee lentämään liian usein pöydästä, joten meillä tämä on ainakin hankintalistalla, sillä haluan testata miten ruoka pysyy pois lattialta Ezpz ruoka-alustan  avulla. Käytännöllinen lahja on myös söpöt neuvolakortin kannet. LukLabelin valikoimista löytyy paljon erilaisia kivoja malleja. 

Lahja, joka helpottaa säilytysongelmissa 

Jos haluat helpottaa lapsiperheen säilytysongelmia, niin siihen oikea lahjavaihtoehto on säilytyspussi, joka toimii myös leikkimattona. Pojalle erittäin mieluinen olisi varmasti tämä autorata matto, johon voisin säilöä leikin jälkeen kaikki pikkuautot. Lapsiperhearki vaatii myös paljon rahaa, joten tulevaisuutta ajatellen voit avata vaikka lapsen nimissä sijoitustilin, joka varmasti on mieluinen juttu siinä vaiheessa, kun lapsi alkaa miettimään omia isompia hankintoja. Myös perinteinen lahjakortti on hyvä lahja 1-vuotiaalle. Edessä on jatkuvasti uusia ulkovaatehankintoja. 1-vuotias tarvitsee myös laadukkaat ensimmäiset kengät, joten lahjakortti kenkäkauppaan on myös hyvä idea. 

Minkälaisia lahjoja olette toivoneet 1-vuotiaalle? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *