Hae
Love Beyond Words

DIY sisustusvalaisin + LuKLabelin rautakehikko

Yhteistyössä: LuKLabel

Kuinka monelle yritys nimeltä LuKLabel on jo tuttu? Jos ette ole kuulleet vielä tästä reilun vuoden ikäisestä yrityksestä, joka suunnittelee innovatiivisia, laadukkaita ja kauniita sisustustuotteita, niin kannattaa klikata itsensä tästä heidän tyylikkäälle kotisivustolle. Tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan Suomessa käyttäen pääraaka-aineena pahvia ja kartonkia. Mallisto uudistuu jatkuvasti, sillä LuKLabel haluaa luoda huomisen trendejä. Yksi hienoimmista asioista yrityksessä on, että se suunnittelee tuotteet yhdessä asiakkaidensa kanssa. Malliston kehitys tapahtuu asiakkaiden kokemusten, ostohalukkuuden ja toiveiden mukaan, jotta kysyntään pystytään vastaamaan asiakaslähtöisesti. Arvokkainta yritykselle on asiakaspalvelu ja sen vaaliminen. LuKLabelin tuotteita ovat muun muassa neuvolakotelot, gift wrapping tuotteet, kortit, julisteet sekä oma suosikkini – tämä ihastuttava rautakehikko, jota on saatavana myös mustana. 

Rautakehikossa ihastuttaa erityisesti sen monimuotoisuus, sillä se sopii joka huoneeseen! Keittiössä siihen voisi kiinnittää tarpeellisia välineitä tai suokikkireseptejä. Eteisessä puolestaan se toimisi tyylikkäänä muistilapputelineenä ja avainnaulakkona. Sitä on myös hauska somistaa vuodenaikojen mukaan. Meidän olohuoneen ilmeeseen se sopii ihan täydellisesti, sillä erilaisia sisustusratkaisuja, jossa on käytetty rautaa löytyy vähän joka puolelta. 
Alkuperäinen idea oli päästä vihdoin sisustamaan meidän makuuhuonetta, sillä ollaan jälleen saatu se omaan käyttöön. Tämä valkoinen rautakehikko olisi sopinut täydellisesti meidän sängynpäätyyn. Molemmille puolille oli tarkoitus laittaa roikkalamput roikkumaan hyllynpidikkeisiin. Toisin kuitenkin kävi, sillä mies ihastui myös tähän rautakehikkoon, eikä halunnut piilottaa sitä meidän makkariin, vaan se piti tuoda esille olohuoneeseen. Nyt se koristaa meidän olohuonetta keskeisellä paikalla ja sitä somistaa  rakkaat valokuvat.  Myös roikkalampulle löytyi uusi paikka meidän keittiöstä ja jouduin keksimään tähän rautakehikkoon uuden ratkaisun. Sainkin hyvän idean yhdistää helmiä ja perinteisen hehkulampun. Mielestäni tästä tuli aika tyylikäs sisustuslamppu.

Tähän projektiin tarvitset:
Hehkulampun 
Juuttinarua
Puuhelmiä
Liimaa
Hinta: alle 10e
Valmistuskin on helppo ja nopea. Kierrettelet vaan narun hehkulampun ympärille ja helmet pujottelet naruun kiinni. Hehkulampun kantaan laitoin vähän liimaa, ettei naru ala purkautumaan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *