Hae
Love Beyond Words

Oreo Rocky Road Fudge

Tänäkin vuonna varmasti jokaisella riittää juhlia, joten tässäpä yksi nopea ja taatusti herkullinen reseptivinkki! Rocky Roadista saa ehkä useimmiten mielikuvan, että se olisi kovaa, mutta tämän reseptin avulla saat suklaaosasta suussasulavan pehmeetä – ihan kuin se olisi mehevää brownieta. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein Rocky Roadia, sillä jotenkin ajattelin, että se on jotenkin hidas tehdä, mutta täähän oli oikeasti ihan super nopea valmistaa. Reseptin löysin Unelmaa leipomassa blogista. 

Ainekset: 
200 g  kondensoitua maitoa
250 g tummaa suklaata
1 dl minivaahtokarkkeja
noin 100 g oreoita

Valmista fudge: Laita vesihauteeseen kondensoitu maito sekä pilkottu suklaa. Kuumenna miedolla lämmöllä ja sekoittele kunnes suklaa on sulanut kondensoidun maidon joukkoon. Huom! Oikeasti tässä kannattaa ottaa rauhallisesti, sillä yleensä jostain syystä onnistun aina mokaamaan ja suklaasta tulee ihan tönkköä sulaessaan.  Sekoita sulaneeseen suklaaseen nopeasti joukkoon vaahtokarkit sekä murennetut oreot. Jätä osa myös fudgen päälle. Levitä massa leivinpaperilla vuorattuun astiaan.  Laita jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa paloiksi. 
Mikä on teidän lempitäyte Rocky Roadiin? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *