Hae
Love Beyond Words

1v kuvaukset talvella

Mikä onkaan parempi paikka ottaa kuvia lapsista kuin luonto. Se antaa ilmiömäiset lavasteet, tunnelman ja valon ihan itsestään. Olimme joulun aikaan vanhempieni luona, joten päätettiin samalla ottaa muutamat hieman virallisemmat 1v kuvat, sillä maisema oli uskomaton. Minulla on aika huikea tilanne, kun oma veli opiskelee valokuvausta, joten aina välillä blogini lukijatkin saavat nauttia näistä kauniista kuvista, jotka ovat hänen käsialaa.
Löydettiin mummolan vintiltä kaunis potkukelkka, joka sopi erinomaisesti kuvauksiin. Kuvat otettiin heti pojan herättyä päikkäreiltä, joten hän ei kerennyt edes huomata istuvansa kelkan kyydissä. Talvisiin kuvauksiin sopi erinomaisesti myös lampaantalja lämmittämään. Mielestäni lapsikuvauksiin ei tarvitse mitään erikoista rekvisiittaa, sillä lapsi itsessään on jo niin valloittava. Tässä hieman talvisia tunnelmia maaseudulta. Edelleenkään täällä Etelä-Suomessa ei ole ollenkaan lunta, joten joudun fiilistelemään lunta vain näiden kuvien kautta. 
Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography

Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Käykää ihastelemässä Juha-Matin sivuilla hänen portfoliota, jossa on mm. upeita kuvia luonnosta. Sieltä löytyy myös tyylikäs film noir  kuva. Tästä sain idean, että voisi yrittää ottaa myös ensi viikolla virallisen 1v päivän koittaessa muutamat mustavalkoiset kuvat. Minkälaisia lavasteita olette käyttäneet 1v kuvissa? Oletteko käyneet kuvaajalla vai ottaneet kotona? 

10 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Ihania kuvia ja valloittava malli! 🙂 Meillä synttärikuvat on ollu aina minun tai miehen räpsimiä juhlien aikaan. 🙂 Nyt vauvan syntymän jälkeen pyydetään varmaan tuttu valokuvaaja ikuistamaan perhepotretin. <3

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Aivan tosi ihanat ja upeat kuvat! Luonto antaa kyllä kauniin taustan kuvaukselle. Hienosti saatu lapsen ilmeet ja piirteet talletettua kameraan. -kirmi

 3. Teresa S kirjoitti:

  Ihanat kuvat ja mikä söpöys! ?

 4. petra kirjoitti:

  Toi viimeinen on aivan ihana!??

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Perhepotretti on ihana idea <3 Ammattilaiset saa kyllä ikuistettua aina kauniita kuvia vaikka ois lapset hieman villejä tai pahalla päällä 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Nuo lumiset maisemat on kyllä niin upeita!

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo tää meidän poika on kyllä niin söpö <3

 8. Anonyymi kirjoitti:

  Ihanan talvisia 1-vuotis kuvia ja loistava idea tuo potkurin kanssa kuvaaminen! <3

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Tuo potkuri on kyllä kaunis rekvisiitta! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *