Hae
Love Beyond Words

Kikherne-pinaattisalaatti

Oletko aloittanut terveellisemmän ruokavalion näin vuoden alkuun? Oletko kyllästynyt aina niihin samoihin kurkku-tomaattisalaatteihin ja  etsit jotain täyttävää ja raikasta uutta salaattia? Testaapa tämä resepti, niin luulen että olet löytänyt uuden suosikin! Tein tätä tänään lounaaksi, kun meillä oli kaksi ihanaa blogimammaa kylässä. Saatiin viettää lepposa aamupäivä pelkkien kuopuksien kanssa, sillä esikoiset olivat hoidossa. Aika ihana sattuma, että tässä ihan vieressä sattuu asumaan kaksi upeaa naista, jolla on samat mielenkiinnonkohteet ja lähes saman ikäiset molemmat lapset! Mutta siis se resepti, olkaa hyvä!

Ainekset:

Kikherneitä
Pinaattia
Fetaa
Avokadoa
Suippopaprikaa
Kevätsipulia
Paahdettuja härkäpapuja
Oliiviöljyä
Sitruunamehua
Suolaa
Mustapippuria
Makeaa chilikastiketta

 

Salaatithan on super helppo valmistaa. Pilko raaka-aineet ja mausta mielesi mukaan ja lopuksi sekoita. Minulta sattui löytymään myös tätini tekemään punasipulihilloketta, jota lisäsin tähän ja se sopi myös ihan loistavasti tähän salaattiin. Tästä salaatista löytyy aika montaa makuyhdistelmää, kun on hieman makeutta, tulisuutta, kirpeyttä, repeutta ja pehmeyttä. Tämä on omasta mielestä vaan hyvä asia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *