Hae
Love Beyond Words

Täydellinen hotelli ruuhkavuosiin

Yhteistyössä: Omena Hotels
Joulukuussa vietettiin Kaksplussan blogiverkoston pikkujouluja Tampereella. Jos itse pikkujoulupostaus meni ohi, niin sen pääsette lukemaan tästä. Postauksesta löytyy mm. vinkki herkulliseen tapas ravintolaan 😉 Tampere sijaitsee meiltä pienen matkan päässä, joten ihan saman illan aikana ei viitti kotia tulla, joten majoitus puoli hoitui Omena hotellissa. Tämä on varmaan kaikille tuttu punainen hotelli varustettuna omenan logolla. 
Yöpyminen Omena hotellissa on tehty todella helpoksi ja nopeaksi, mikä on erityisesti perhearjessa ihan tosi jees. Tarvitsee vaan varata huone omenahotels.com sivuilla, jonka jälkeen sähköpostiin tulee matkustuspäivän lähentyessä koodi, jolla pääset hotelliin ja huoneisiin sisälle. Näin vältät kaikki mahdolliset jonotukset respan edessä, josta itselläkin on valitettavasti kokemusta lasten kanssa. Ei siis mitään mukavia sellaisia, sillä yleensä takana on aika pitkä ajamatka ja seurana väsyneet ja nälkäiset lapset. Me yövyimme 4 hengen huoneessa, mikä sopii erinomaisesti niin kaveriporukan illanviettoon tai perheelle. 
Omena hotelli on ennenkaikkea EDULLINEN! Pikaisen testauksen tuloksena esimerkiksi 4 henkilön huone maksaisi Helsingissä n.100e ja Tampereella 115e! Siinä ei jää yhdelle henkilölle kovin montaa euroa maksettavaksi. Tyttöjen illanistujaisissa Omppu onkin aika nappivalinta, sillä kaveriporukka pystyy majoittumaan samassa huoneeneessa, eikä tarvii illan aikana mennä monen eri huoneen väliä hotellin toisesta päästä toiseen päähän. Me teimme viime vuoden puolella juuri tämän kaltaisen tyttöjen reissun ja se oli todella hauskaa vaihtelua perinteiseen tallinnan reissuun tai tyttöjen iltaan jonkun kotona, koska a) missään vaiheessa ei keinuttanut, b) aamulla pääsi heti kotiin c) sai nukkua yön rauhassa ja kukaan ei herättynyt aamulla klo 7. Näin lasten ollessa pieniä sitä oikeasti arvostaa, että saa aamulla heräillä ilman kiirettä ja tälläinen hotelliyö on aika ihanaa luxusta arjen keskellä. Hotellin ei myöskään tarvitse olla mikään 5 tähden luxus huone, kun ainoa asia millä on merkitystä on se, että on jotain pehmeetä johon painaa päänsä illalla, eikä kukaan tule siitä herättämään.
Ainoa mikä on huonopuoli on se, ettei ompussa ole aamupalaa, mutta yleensä sekään ei ole ongelma, sillä yleensä isommissa kaupungeissa on aamupalapaikkoja siinä ihan vieressä, jonne vaan kävelee sisään. Tai jos aamu on venähtänyt todella myöhäiseksi, niin ei harmita, että on nukkunut aamupalan ohi, vaan voi mennä suoraan brunssille.
Siis äidit, mä suosittelen! Ottakaan se yksi vapaailta ja -yö vaan itselle. Jos teitä on se 4 hengen mammaporukka, niin 25e on sen arvoista, että saatte nukkua yönne rauhassa. Mä lupaan! Tai perheet, lähtekää tutkimusretkelle johonkin uuteen kaupunkiin ja antakaa lapsille muistoja. Me tehtiin 2 vuotta sitten Lilianin kanssa retki juurikin samaiseen omena hotelliin Tampereelle ja hän vieläkin muistaa ne punaiset huoneet, jonne hän tahtoisi uudestaan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *