Hae
Love Beyond Words

DIY – Moderni unisieppari X2

Tein jouluna kaksi hieman modernimpaa unisiepparia, jotka käärin sukulaisille pakettiin. Toisessa hyödynsin hieman jotain vanhaa ja uniikkia, sillä pohjana on mummoni virkkaama pitsiliina. Näin pitsiliina sai uuden elämän, eikä sen tarvitse enää pölyyntyä siellä kaapin nurkissa. Pitsiliinalle keksisin paljon muitakin kivoja kohteita, sillä pienellä tuunauksella siitä saa aikaan vaikka kauniin valopallon. 
Näitten unisiepparien valmistaminen oli todella nopeaa. Vasemman puoleiseen unisieppariin tarvitsin vain askartelukaupoista saadun metallirenkaan. Sidoin ympärille muutamani lankoja, joihin pujottelin puuhelmiä. Toisen unisiepparin ympärillä käytin rautalankaa, johon ompelin pitsiliinan. Tämän jälkeen pujottelin lankaan pari puuhelmeä, jonka jälkeen projekti oli valmis. 
Unisieppari on kaunis lisä kodin sisustukseen ja se sopii tunnelman luojaksi erityisesti siellä makuuhuoneessa. Innostuin itse tästä pelkistetystä versiosta ja se sopisi varmasti nätisti myös meille, joten jossain vaiheessa varmaan täytyy käydä askartelukaupasta hakemassa tarvikkeet tähän. 
Kumpi unisieppareista on enemmän sinun makuusi? Löytyykö unisieppari teidän kotoa? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *