Hae
Love Beyond Words

TARVITSEEKO 1V ÖVERIT SYNTTÄRIJUHLAT?

Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Blogia pitempään jo seuranneet ovat varmaan nähneet aikaisempia synttäripostauksiani. Synttärit ja kaikki muutkin juhlat on ihania ja niitä on ihan mahtava suunnitella. Kuulun siis siihen joukkoon, joka puoli vuotta aikaisemmin alkaa suunnitella värimaailmaa ja juhla-asua tulevalle synttärisankarille. Myös kakku on ollut isossa roolissa, sillä synttärit on se hetki, kun oon halunnut testailla omia leipurintaitoja. Tällä kertaa nämä 1v juhlinnat tulivat aika puun takaa, mutta mielestäni lopputulos oli ihan sopivan överi. Vaikka itse juhlasankari ei tule päivästä mitään muistamaan, niin minusta itsestäni on hauska koristella asunto pomponeilla ja söpöillä vauvakuvilla. Olin myös tsempannut ”Oot niin ihana” vauvakirjan täyttämisessä, joten sitä sai halutessaan lueskella. Vieraat saivat myös kirjoittaa lapulle ihanimman muiston vauvavuodesta tai lähettää terveiset 1-vuotiaalle. Pieni ylilyönti ehkä kävi servettien kanssa, jotka olin taitellut söpösti ruseteiksi puulusikan avulla, mutta nämä söpöt pienet lusikat eivät olleet kovin käytännöllisiä. 
Ehkä kaikista paras yksityiskohta oli kuitenkin nuo kolme ilmapalloa, jotka oli täytetty heliumilla. Tiesitkö, että varmaan useissa leipomistarvikkeita myyvissä kaupoissa pystyt myös täyttämään ihan normaaleja ilmapalloja? Näiden kanssa Patrik on jaksanut touhuta koko viikon ja nyt vihdoin viimeinenkin alkaa tippua alas. Nämä on siis vanhempien iloksi paljon lyhyempi kestoisia kuin foliopallot, jotka  leijuu katossa useita kuukausia. 
Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Tarjoilut tehtiin porukalla sisarusteni kanssa. Mikäli teet synttäritarjoiluita itse 30 henkilölle, niin kannattaa varata paljon kärsivällisyyttä ja apukäsiä (siis muutakin kuin yli-innokas 4v). Kauppalista kannattaa suunnitella hyvin ja tarkistaa moneen kertaan, niin ettei käy kuin meille, että kaupassa täytyy käydä 5x, kun aina huomataan, että jokin asia on unohtunut. Tällä kertaa tarjolla oli:


Liukuvärikakku: Mustikka- ja valkusuklaamoussella ja Sveitsiläisellä voikreemilla kuorrutettuna

Passionfruit & Lemon Whoopies

Lohi-juustokakkua

Suvun suosikkivoileipäkakkua

Popcorneja
Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Kuva: Juha-Matti Tenhunen Photography
Miten te olette juhlineet 1-vuotiasta? Onko tarjolla ollut perinteiset kakkukahvit 
vai onko synttärisuunnittelut lähtenyt käsistä? 

MUISTAHAN SEURATA MEITÄ MYÖS INSTAGRAMISSA JA FACEBOOKISSA,
 JONNE PÄIVITTELEN AHKERASTI KUULUMISIA. 

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Mua välillä suorastaan naurattaa, miten 1-vuotiaille järjestetään teemasynttäreitä ja niistä stressataan viikkokausia etukäteen. Meillä on juhlat tulossa helmikuussa ja ihan vaan kakkukahvit järjestetään. Toki mun mielipiteeseen vaikuttaa varmasti se, että meidän tyttö on koko lähipiirin ainoa lapsi tällä hetkellä, kun hän on kaikille isovanhemmilleen ensimmäinen lapsenlapsi, eikä meidän ystävillä vielä ole omia lapsia. Tuntuisi siis vähän hassulta järjestellä valtavia lasten teemabileitä, kun kaikki muut juhlijat ovat aikuisia. Ikimuistoiset juhlat varmasti tulossa vaikka mitään varsinaista teemaa ei olekaan!

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Totta tuokin! ? Meillä on nykyään näissä sukulaisia synttäreilläkin paljon lapsia, joten palloja ei koskaan voi olla liikaa ? Synttärit on kyllä iloinen juhla kokoontua yhteen. Ihania juhlia teille! <3

 3. Minna kirjoitti:

  No miehän tykkään, että servetit sopivat kakun kynttilöiden väriin ja pompomit nyt vaan ovat kivoja. 😀 En tiedä, tarvitsevatko lapset niitä, tuskin, mutta äiti tarvitsee. 😉

  Ellulla oli perinteiset kahvittelut sukulaisten kanssa ja seuraavana päivänä piipahti pari vauvakaveria rääppiäisillä. Veenun kanssa juhlimme myös miun kolmekymppisiä, eli sukulaisten kansaa kahvittelun lisäksi meillä oli myös kunnon pihabileet lapsiperhekavereille, joissa tehtiin jättisaippuakuplia ja diskoiltiin leit kaulassa. Ehkä tänä vuonna vähän rauhallisemmin, ehkä. 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah no onhan nuo pompomit kyllä ihan parhaat noitten 1-vuotiaitten mielestä, kun niitä on niin hauska rapistella 😉

  Wow mitkä bileet ollut teillä! Jättisaippuakuplat kuulostaa hauskoille ja disco myös 😀 Meidän 4v kyselee jatkuvasti millon pääsee taas discoon 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *